Objavljena nova pjesma Toša Proeskog, "Kažu da vrijeme liječi sve" - (koristili su i umjetnu inteligenciju)

VIDEO: POSLUŠAJTE NIKAD OBJAVLJENU PJESMU BALKANSKOG SLAVUJA!  
Makedonski pjevač snimio ju je prije dvadeset godina.
 

Objavljena nova pjesma Toša Proeskog, "Kažu da vrijeme liječi sve" - (koristili su i umjetnu inteligenciju) Tomislav Miletić / Pixsell
31. 1. 2024

Makedonski pjevač Toše Proeski izgubio je život u tragičnoj prometnoj nesreći 2007. godine. Imao je samo 26 godina. Iako je od njegove smrti prošlo gotovo 17 godina, on ostaje urezan u srcima ljudi. Proeski bi 25. siječnja slavio 43. rođendan, kada su njegovi prijatelji objavili jednu njegovu pjesmu koju je snimio prije dvadesetak godina. Upotpunjen je umjetnom inteligencijom, prenosi Index.hr.

Pjesmu "Kažu da vreme leči sve" na njegov rođendan objavio je DJ i producent Kiril Zarlinov (DJ Eric Fox), želeći obradovati svoje obožavatelje. Uz pomoć umjetne inteligencije, on i njegovi prijatelji su iz demo snimke izdvojili vokale i klavir te napravili studijsku snimku.

Zarlinov je autor aranžmana i produkcije, a autor glazbe i teksta Zoran Đorđević. Za miks i mastering pobrinuo se Kostadin Kamčev. "Veliko hvala cijelom timu koji je nesebično pomogao u realizaciji pjesme: Davor Jordanovski, Darko Tasev, Ile Spasev, Jovan Jovanov i Aleksandar Tasić iz Leskovca. Posebno hvala Aleksandru Trajanovskom koji je pjesmu donio u Makedoniju i ponudio je Tošet", rekao je Zarlinov za objavu pjesme. Za video se pobrinula ekipa Studija 351.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.