OVO su horoskopski znakovi koji se smatraju najnetaktičnijim, čak i nepristojnim

Oni june po svome. Jeste li  od onih koji su često netaktični, možda čak i nepristojni, ali to ne činite namjerno? Oni najčešće funkcioniraju na svoju ruku. Vodenjaci su uvjereni da su posebni, ovan baš i nema takta, blizanci su netaktični, strijelac sve ostavlja za zadnji tren...

 
OVO su horoskopski znakovi koji se smatraju najnetaktičnijim, čak i nepristojnim Gerd Altmann / Pixabay
25. 4. 2022

Foto: Gerd Altmann / Pixabay

Sklonost nemiru i netaktičnosti također je povezana s astrologijom. Neki astrološki znakovi imaju sve karakteristike koje promiču nemirnu prirodu. Ponašaš se onako kako ti se sviđa u datom trenutku, također te nije briga što drugi misle o tebi, jednostavno funkcioniraš na svoju ruku, makar ponekad i netaktično.

VODENJAK

Vodenjaku je jako teško biti mirnim, stalno su oduševljeni novim idejama i načinima za obavljanje stvari. Često rade na više projekata u isto vrijeme, ali nigdje nisu potpuno fokusirani. Uvjereni su da su jedinstveni i ne volite da vas obvezuju pravila i konvencije. Ljudi pogrešno tumače njihovo ponašanje kao nepristojnost ili nametljivo uplitanje, ali istina je da jednostavno radi ono što osjećaju u ovom trenutku. Ako ste označeni kao nepristojni, vodenjaci su uvjereni da su drugi previše osjetljivi.

OVAN

Ovan je vatreni znak kojem nikada ne ponestaje energije. Stalno je u potrazi za novim avanturama. Poznato je da impulzivni ovan skoči prije nego što pogleda, često zaroni u vruću vodu i zaroni u stvari bez oklijevanja. Poznati ste po nedostatku takta i sposobni ste reći najosjetljivije stvari bez obzira tko vas okružuje.Vaše netaktično ponašanje može izazvati povrijeđene emocije i razdražene prijatelje, a u većini slučajeva ni ne znate da ste učinili nešto loše.

BLIZANCI

Blizanci ne vole dugo ostati na jednom mjestu i uvijek ste u pokretu. Imate nemirnu dušu koja čezne za novim iskustvima, a previše ponavljanja i rutine i prilagodbe može vas ugušiti. Osobnost je svakako netaktična. Poteškoće vas prate u prosuđivanju situacija i često dopuštate da se emocije nakupljaju u sebi, što vas često dovodi do nezrelih ispada. Čak i u krugu obitelji i prijatelja blizanci su često ti koji se svojim ponašanjem ističu.

STRIJELAC

Strijelac vatrenih znakova je znak slobodnog duha i avanture. To je strijelac koji uživa raditi spontano, raditi što želi kada želi, i uskočit će u autobus ne znajući kamo ide, ili će ostaviti sve da ode na izlet u zadnji čas. Većina strijelaca nema zamjerki govoriti drugima kako da žive svoje živote i skloni su reći točno ono što misle ne razmišljajući o tome kako bi drugi to mogli protumačiti. Ne vole biti vezani ili slijediti strogi plan. Moraju biti sposobni slijediti svoje srce kamo god ih ono vodi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.