Prema statistikama, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju najveće šanse za dobitak na lutriji

Najmanje sreće imaju oni rođeni u zimskim mjesecima... ali tko ima najveće šanse za pobjedu?

Koji su horoskopski znakovi najsretniji kada je u pitanju kockanje?

Prema statistikama, osobe rođene u ovom horoskopskom znaku imaju najveće šanse za dobitak na lutriji Watercolor Artist / Pixabay
31. 10. 2022

Kockate li i nikad ništa ne dobijete? Možda je "krivac" u vašem datumu rođenja i horoskopskom znaku kojem pripadate. Koji su horoskopski znakovi najsretniji kada je u pitanju kockanje?

Tko ima najviše, a tko najmanje sreće?

Znanost kaže, da ...

Najviše sreće za dobitak ima horoskopski znak ribe. Oni su u prošlosti ostvarivali najviše dobitaka na lutriji, točnije 11,6 posto svih. Blizanci su odmah iza Riba - igrači ovog horoskopskog znaka osvojili su 9,9 posto dobitaka, te Djevice s 8,9 posto i Vodenjaci s 8,5 posto manje.

 
Najnesretniji horoskopski znak je Strijelac.

Samo 6 posto strijelaca do sada je pogodilo jackpot. Glasnogovornica Australske lutrije Lauren Cooney rekla je da bi bilo zanimljivo vidjeti hoće li se ovaj trend nastaviti - Ribe se uvijek smatraju velikodušnima i suosjećajnima, s dubokim osjećajem dobrote i obzira - bilo bi zanimljivo znati što se dogodilo s njihovim dobicima na lutriji. dobicima ili hoće li podijelili su ih sa svojim najdražima, sa smiješkom je razmišljala. Koliko su sretni drugi horoskopski znakovi? Odgovore možete pronaći na fotografiji ispod.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.