Ovo su astrološki znakovi koji više vole životinje od ljudi: jeste li i vi jedan od njih?

Kaže se da svaki astrološki znak ima određene karakteristike za koje se kaže da utječu na karakter pojedinca.

Upravo iz tog razloga često čujemo složenice poput 'dlakava djevica', 'osvetoljubivi škorpion', 'rak zaštitnik', 'ponosni lav' i slično.

Pa, osim raznih osobina koje bi trebale pratiti ljude rođene u određenom znaku, hrpa njih ima jednu zajedničku karakteristiku: više vole društvo životinja nego društvo ljudi. Mislite li da ste i sami takvi? Pročitajte što o tome kaže horoskop.
 

Ovo su astrološki znakovi koji više vole životinje od ljudi: jeste li i vi jedan od njih? 5688709 / Pixabay
31. 1. 2023

BIK 

Za bikove ponekad čujemo da su pravi hedonisti koji rado uzimaju punu žlicu u raznim sferama života. Možda mnogi ne znaju da su bikovi – kao jedan od zemljanih znakova – poznati i po svojoj stabilnosti, odanosti i odanosti. Pravi Bik uživa u udobnosti svog doma i društvu pravih prijatelja. Ostale radije izbjegava i umjesto toga vrijeme provodi sa životinjama koje mu daju osjećaj sigurnosti i za koje zna da ga nikada neće izdati – što je za ljude teško reći.
 

RAK

Za emocionalne Rakove kaže se da su među astrološkim znakovima koji najviše štite, a odnosi s voljenim osobama im znače sve. Stalno se trude jačati prijateljske, obiteljske i partnerske veze te se do iznemoglosti bore za one do kojih im je stalo. Često su neshvaćeni od drugih i pripisuju im osobine pretjerane emotivnosti i burnih reakcija, zbog čega se Rakovi često osjećaju usamljeno. Upravo zbog toga spadaju u znakove kojima je društvo životinja vrlo važno. Sa životinjama se povezuju na poseban način, a mogu im pružiti i svu svoju bezuvjetnu ljubav i brigu koju nose u sebi.

DEVICA

Tko bi rekao da su izbirljive i pedantne Djevice, kojima se često pripisuju kvalitete strogosti, neumoljivosti i analitičnosti, među znakovima koji posebno vole životinje? Hladne djevice na prvi pogled nose toplinu u sebi, ali njihov najveći problem je što nemaju povjerenja u ljude – zato su, s druge strane, tim više posvećene svojim ljubimcima o kojima jako paze i razgovaraju. prilično često.

VAGE

Slatke i mazne Vage trebale bi težiti harmoniji više od bilo čega drugog. Pripadnici ovog znaka jednostavno vole ljubav i žele biti voljeni, a uz to su i izrazito zaštitnički nastrojeni. Samoća je ta koja posebno loše utječe na Vage, pa tijekom života često stvaraju vrlo posebne veze sa životinjama koje im daju osjećaj da nikad nisu same. Životinja koja sleti u dom tipične Vage može biti istinski sretna, jer su pripadnici ovog znaka poznati po tome da im je iznimno važno kako se druga živa bića osjećaju u njihovoj blizini.

RIBE

Osobe rođene u znaku ribe, slično kao i prethodno navedenim znakovima, imaju istanjen osjećaj brige za bližnju. Životinje se u njihovom društvu posebno dobro osjećaju jer ribe uvijek nađu vremena za šalu sa svojim četveronožnim prijateljima i znaju im uzvratiti bezuvjetnu ljubav.

BLIZANCI

Radoznalim blizancima nedostaje stvarna dubina i pripadnost. Za njih je karakteristično da su poput vjetra - stalno se razbacuju u raznim smjerovima. No budući da im društvo drugih ljudi puno znači te da poput Vaga ne vole tišinu i samoću, često su među onima koji se posebno zabavljaju sa svojim ljubimcima. Naravno, sve dok im to ne postane prevelik teret.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.