Ovo su tri NAJKARIZMATIČIJA astrološka znaka: jeste li među njima?

Od svih dvanaest horoskopskih znakova, tri karakterizira nevjerojatna karizma koja se jednostavno ne može previdjeti. Jeste li među njima?

Svaki astrološki znak trebao bi se razlikovati po nekoj specifičnoj osobini koja ga razlikuje od ostalih. Neki su izrazito pun ljubavi i brige, drugi su raspoloženi i temperamentni, treći su vrlo druželjubivi, treći se radije drže za sebe...

Ovo su tri NAJKARIZMATIČIJA astrološka znaka: jeste li među njima? Pexels from Pixabay
7. 2. 2022

LAV

Ponosni Lav smatra se kraljem svih horoskopskih znakova, a razlog tome leži u njegovoj nevjerojatnoj sposobnosti da okuplja ljude oko sebe – čak i kada to baš i ne želi. Lava odlikuje nevjerojatna karizma - aura kojom ulazi u prostor te u trenu privuče pozornost svih ostalih. Osim što se smatraju iznimno ponosnim ljudima, lavovi imaju izražen osjećaj brige za svoje bližnje i posebnu vrstu topline koja ostavlja dojam da se svi mogu osloniti na njih.
 

ŠKORPION

'Mračnog' škorpiona, kako ga često nazivaju, prati, između ostalog i neslavna reputacija osvetoljubivosti. S obzirom na to da "njihovom kućom" vlada najudaljeniji i neistraženi planet Pluton, odlikuju se i popriličnim stupnjem misticizma, što samo pridonosi njihovoj karizmi. Naime, Škorpioni se u osnovi smatraju posebnim magnetičnim ljudima, koji bi i svojim iznimno snažnim pogledom trebali privlačiti druge.

BIK

'Zemljski' bikovi smatraju se jednim od najstabilnijih horoskopskih znakova, a njihova prizemljenost doprinosi njihovoj nevjerojatnoj karizmi. Osim što su bikovi u principu veliki hedonisti i smatraju da uživaju u svim ljepotama i raskoši ovoga svijeta, prati ih velika umjerenost i čvrsto, stabilno ponašanje. Zato u društvu bikova tako često osjećamo posebnu toplinu, razumijevanje i podršku.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.