Ovo je jahta s kojom je Novak Đoković ljetovao i na hrvatskom Jadranu ovog ljeta

Prošloj jahti je dao ime po mami Hrvatici iz Vinkovaca Diani, a nova se zove po kćeri Tari i platio ju je samo 5 milijuna eura.

Neki misle da je skroman, a drugi mu zavide... Srpski teniski as inače je poznat po tome da ne voli isticati svoje bogatstvo.

Ovo je jahta s kojom je Novak Đoković ljetovao i na hrvatskom Jadranu ovog ljeta Twitter
22. 8. 2023

Napisala: Nika Arsovski

U veličanstvenoj, gotovo četverosatnoj odiseji, Novak Đoković je pobijedio prvog igrača svijeta, mladog Španjolca Carlosa Alcaraza, i osvojio ATP u Cincinnatiju.

Nije ni čudo, jer "Nole" je ovo ljeto ojačao na Jadranu jer je prije nekoliko tjedana uhvaćen na jahti nedaleko od Dubrovnika.

Srbijanski teniski as inače je poznat po tome da ne voli isticati svoje bogatstvo. No, jahte su mu slaba točka.

Prvu jahtu Manhattan 90 platio je 2,5 milijuna tadašnjih dolara. Prodao ju je prije nekoliko godina i nabavio novu. Bitno je skuplja.

 

Čak je i ova na kraju postala premala i Đoković je nabavio novu, nazvavši je po svojoj dražesnoj kćeri
 Tari.

Ne zna se koliko je duboko morao zavući u džep, ali prema izvješćima platio je više od 5 milijuna.
 

Đoković je i ove godine, kao i svake do sada, odmor proveo s obitelji na jahti uz obalu Crne Gore. Tradicionalno su plovili i do Dubrovnika.

Snimili su je i hrvatski fotografi, a fotografije su obišle ​​internet.
 

Neki su impresionirani luksuznim izgledom Novakove nove jahte, dok su drugi uvjereni da je prilično skromna za njegove mogućnosti. Bogastvo srpskog tenisača procjenjuje se na 240 milijuna dolara.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.