Je li doista prošlo 25 godina od popularne telenovele? Pogledajte kako danas izgledaju glavni glumci hit serije koja je punila naslovnica hrvatskih mega tjednika (VIDEO)

Meksička super gledana telenovela s Gabrielom Spanic, glumicom hrvatskog podrijetla slavi veliki jubilej. Tada dvadesetičetverogodišnjakinja je ulogom negativke zadivila gledatelje diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj odakle vuče korijene...

Je li doista prošlo 25 godina od popularne telenovele? Pogledajte kako danas izgledaju glavni glumci hit serije koja je punila naslovnica hrvatskih mega tjednika (VIDEO) Instagram/fernando__colunga
27. 8. 2023

Telenovela Prevare (La Usurpadora) u kojoj su u glavnim ulogama zablistali 24-godišnja Gabriela Spanic i 32-godišnji Fernando Colunga osvojila je krajem devedesetih cijelu Latinsku Ameriku, a rado smo je gledali i u Hrvatskoj.

Bila je to priča o blizancima Paulini i Paoli (Gabriela Spanic), koji su bili razdvojeni po rođenju, ali sada žive potpuno drugačijim životima: siromašna, poštena Paulina brine o svojoj umirućoj majci, a bogata Paola udana je za bogataša. Carlos Daniel (Fernando Colunga), koji je voli, ali ga svejedno vara s mnogim muškarcima. Kada se Paulina i Paola jednog dana slučajno sretnu, Paola odmah primijeti njihovu sličnost i dobije ideju da bi je Paulina mogla zamijeniti u obiteljskom životu od kojeg je dosadila, kako bi se mogla zabavljati sa svojim ljubavnicima... Telenovela ove godine slavi 25. godišnjicu, a mnogi su je se i ovom prilikom prisjetili: Planet TV je već prošle jeseni odlučio ponovno emitirati, a kanal Imperijalista na TikToku okupio je ključne aktere telenovele i pokazao kako su izgledali i koliko su imali godina kada je telenovela se počela emitirati, a kakve su danas.
 

@imperialistas Evolução do elenco de “A Usurpadora” (1998-2023). #ausurpadora #novela #nostalgia #novelasmexicanas #evolutionchallenge #saudades ♬ Summer day - TimTaj

 
Hrvatske se gledateljice nekako najviše dojmio Fernando Colunga, koji je prije osvojio ženska srca ulogom Josea Armanda u Esmeraldi.

Veliki povratak Fernanda Colunge

A kad smo već kod Colunga - nova telenovela El Maleficio, u kojoj će on biti protagonist i glavni negativac, na meksičke TV ekrane stiže krajem ove godine. Riječ je o adaptaciji istoimene telenovele produkcijske kuće Televisa koja je producirala i Prevare.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.