Ovaj poznati YouTuber u jednom je klipu vozio vozila vrijedna 250 milijuna, no ovaj je bio daleko najskuplji

Zbog njegove vožnje policija je čak zatvorila most kako nitko ne bi oštetio skupocjeni automobil.

Ovaj poznati YouTuber u jednom je klipu vozio vozila vrijedna 250 milijuna, no ovaj je bio daleko najskuplji YouTube
22. 9. 2023

MrBeast, kojem je pravo ime Jimmy Donaldson, je popularni američki YouTuber poznat po vratolomijama i zabavnom sadržaju. Rođen je 7. svibnja 1998. u Greenvilleu u Sjevernoj Karolini, a danas već ima više od 184 milijuna pretplatnika na svom profilu. Stoga ne čudi što mu je dopušteno za volanom i najvrjednijih automobila.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MrBeast (@mrbeast)

Ali njegova zadnja snimka je nešto posebno. U jednom klipu vozi vozila ukupne vrijednosti 250 milijuna dolara. Ali ono što je najzabavnije u vezi s tim je da se njihova vrijednost kreće od 1 do 100 milijuna dolara.

Najjeftiniji je zahrđali "Hot Rod", kojeg vlasnik prodaje za mizernu kunu.

MrBeast je tada uložio dodatnih 20.000 dolara u popravak, samo kako bi vozilo ponovno postalo vozno, au sljedećem klipu sjedi za volanom Tesle Model X čija je vrijednost oko 100 tisuća, a zatim dolazi Lamborghini Hurracan , koji vrijedi dvostruko više. Top četiri zaokružuje Rezvani Vengeance sa 300 tisuća.
 

Sljedeći je H1-Panther, polumilijunski čamac Humvee koji se može voziti i po vodi.

 
U drugom isječku isprobava vozilo s krilima vrijedno 600.000, koje vlasniku također omogućuje let.

Vrijednosti automobila rastu sa svakim udarcem. Evo pregleda deset super automobila od kojih svaki vrijedi milijun dolara, uključujući jedan rijedak Ford Mustangom, Lamborghiniji i Ferrariji.

Zatim sjeda za volan Hyperion XP-1 vrijednog 2 milijuna dolara, hiperautomobila čiji jedini ispuh pije vodu.Sljedeća je Koenigsegg Regera optočena dijamantima vrijedna 10 milijuna dolara, a još skuplji je McLaren F1 čiji je vlasnik nitko drugi nego Jay Leno .Slijede još dva automobila, toliko vrijedna da su sigurno pohranjena u muzeju.

Jedan od njih je 30 milijuna vrijedan Ferrari koji je poklonio Henryju Fordu II., a drugi je 50 milijuna vrijedan Jaguar. Ovo je nekoć pripadalo slavnom Steveu McQueenu.

Višnja na vrhu torte je Ferrari 125 S, prvi Ferrari koji je izašao iz tvornice slavnog talijanskog proizvođača automobila, vrijedan je čak 100 milijuna i stoga je na sigurnom pohranjen u muzeju Petersen u Los Angelesu. Iz sigurnosnih razloga samo jedna osoba na svijetu ga smije voziti, ovom prilikom policija je čak zatvorila most, a čistači su propisno očistili cestu - sve s ciljem da ništa ne ošteti ovaj 100 milijuna dolara vrijedan automobil.
 

Preberite še: Mate Rimac odssada i s Volkswagnom

BONUS VIDEO: Renault, ki piše zgodovino: Napočil je konec bencinu in legendarni oznaki …

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.