Rimčev cestovni bolid predvodi kolekciju luksuznih automobila vrijednu 24 milijuna dolara koja se nalazi odmah ispod razine mora

Slatku plavušu Supercar Blondie već smo vam predstavili prije nekog vremena, no sada je djevojka ugledala luksuznu kuću vrijednu 40 milijuna u Dubaiju. Ovo je jednako impresivno kao i pripadajuća garaža, koja se nalazi ispod razine vode, au kojoj su pohranjeni neki od najluksuznijih automobila.
 

Rimčev cestovni bolid predvodi kolekciju luksuznih automobila vrijednu 24 milijuna dolara koja se nalazi odmah ispod razine mora Supercar Blondie
7. 4. 2023

Supercar Blondie je navikla na luksuzne automobile, no tijekom posljednjeg posjeta prestižnoj kući u Dubaiju, koja se nalazi na umjetnom otoku The Palm Jumeirah, plavuša je bila širom otvorenih usta, pokazuje i svojim pratiteljima.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex - that girl with the Cars (@supercarblondie)

Moderan objekt velikih ostakljenih površina, kroz koje se pruža pogled na luksuzni hotel Atlantis Dubai i susjedne otoke, pravi je praznik za oči.

U vrtu koji se spušta prema obali nalazi se 30 metara dug vanjski infinity bazen i mnoštvo kutaka za opuštanje i odmo. Pravo blago krije se ispod razine mora, a kada se Supercar Blondie spusti liftom, otvara se potpuno nova dimenzija luksuznog objekta. U "podrumu" se nalazi divovska garaža, koja je vlasnika koštala čak 4 milijuna dolara, dok kolekcija automobila vrijedi najmanje šest puta više.

Garaža je iskopana ispod razine mora te ju je u skladu s tim trebalo zaštititi od prodora vode koja bi mogla oštetiti njezin sadržaj.Njena vrijednost procjenjuje se na 24 milijuna dolara, a u njoj nalazimo čelične konjiće poput Bugattija Super Sport 300+, McLaren Senna, Mercedes-Benz GT Black Series, Ferrari F12 i dva LaFerrarija. U velikoj većini riječ je o unikatima koji se proizvode u vrlo malom broju, što njihovu vrijednost za vlasnika čini neprocjenjivom.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.