Jeste li znali da Luka Dončić ima petogodišnju sestru? Pogledajte kako ju je slatku doveo na utakmicu Dallasa (VIDEO)

Video velikog brata i male sestre munjevito se širi internetom. Svi su impresionirani nešto drugačijom stranom slovenske košarkaške zvijezde... Ljubljančanin nije samo izuzetan košarkaš, već i iznimno savjestan stariji brat.

Jeste li znali da Luka Dončić ima petogodišnju sestru? Pogledajte kako ju je slatku doveo na utakmicu Dallasa (VIDEO) Luka Dončić / Instagram
26. 1. 2023

Luka Dončić ponovno je bio magičan u NBA ligi, ali nažalost ni njegov 41 poen nije bio dovoljan za pobjedu Dallasa. Teksašani su na svom terenu morali priznati premoć gostima iz Washingtona koji su slavili s jednim poenom razlike (127:126). Dončić je u svoju statistiku upisao i 15 skokova i 6 asistencija, no u noći s utorka na srijedu Dončić nije impresionirao samo svojom igrom na terenu, već je i razgalio srca milijuna svojih obožavatelja i košarkaških entuzijasta diljem svijeta prije igra. U javnost je dospjela snimka njegova dolaska u dvoranu koja pokazuje da rođeni Ljubljančanin nije samo izuzetan košarkaš, već i iznimno savjestan stariji brat.
 

Luka Dončić na utakmicu je došao s ocem Sašom i petogodišnjom polusestrom Tijanom. S njom se zvijezda Dallasa srdačno držala za ruke, a zajedno su šetali dvoranom nasmiješeni iz Lukine nove automobilske "zvijeri". Društvo im pravi i nešto starija djevojka, ali nije poznato o kojoj se radi.

Bivši član Real Madrida postao je njihov stariji brat kada je imao 18 godina. Tijana Dončić rođena je 2017. godine i plod je ljubavi Saše Dončića i njegove dugogodišnje drage Nikoline.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.