Zagrljaj pun ljubavi na Korčuli: Severina podijelila poseban trenutak i pokazala tko je čini najsretnijom

Severina: - Dugi topli zagrljaji naša su omiljena igra".   Ponosna je majka 11-godišnjeg Aleksandra koji ove godine ide u šesti razred osnovne škole.
 

Zagrljaj pun ljubavi na Korčuli: Severina podijelila poseban trenutak i pokazala tko je čini najsretnijom Instagram/Severina/posnetek zaslona
14. 9. 2023

Severina: - Dugi topli zagrljaji naša su omiljena igra".   Ponosna je majka 11-godišnjeg Aleksandra koji ove godine ide u šesti razred osnovne škole. Iako ne smije pokazivati ​​lice sina na društvenim mrežama zbog sudskog naloga koji je tražio njegov otac Milan Popović, to je ne sprječava da objavi njihove zajedničke fotografije, ali ponovno je vješto sakrila lice sina. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Dugi topli zagrljaji naša su omiljena igra", napisala je u opisu i sve raznježila fotografijom na kojoj blista od sreće. Objavu su preplavili pozitivni komentari njezinih obožavatelja koji su se složili da je lijepa i da je lijepo dijeliti intimu trenutke s publikom. “Prekrasno, hvala ti što svoje privatne trenutke dijeliš s nama”, napisao je pratitelj. Severina je objavila i hrpu drugih fotografija te otkrila da su im se pridružili nećakinja Mia Popović sa sinom i prijateljica Vedrana Vasić. Pozirala je i s mještanima s kojima se zbližila u prošlosti, naime nije prvi put da je Severina za odmor odabrala Vrnik na Korčuli. Popularna pjevačica poznata je po tome što rado objavljuje događaje iz svog života, ali i s koncerata. Nedavno je podijelila video sa svog posljednjeg koncerta u Voloderu, gdje je prošetala cijelom binom i izgrlila svoje brojne obožavatelje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.