(FOTO) Severina je objavila slatku fotografiju sa sinom. Aleksandar slavi 10. rođendan (prvi put nakon što je morala zbog suda sve slike izbrisati)

 Severina je iznenadila na Instagramu simpatičnom fotografijom i to djetata kojeg nije smjela pokazivati zbog dobro poznatog spora s bivšim suprugom Milanom Popovićem. Objavila je crno-bijelu fotografiju na kojoj se mazi sa sinom.

(FOTO) Severina je objavila slatku fotografiju sa sinom. Aleksandar slavi 10. rođendan (prvi put nakon što je morala zbog suda sve slike izbrisati) IG: @severina
22. 2. 2022

Severina je 2019. godine zbog odluke suda na Instagramu morala izbrisati sve fotografije na kojima pozira sa sinom ili je na fotografijama bio sam. Na jedan vrlo poseban dan odlučila je podijeliti njihovu slatku fotografiju.

Njen sin Aleksandar slavi deseti rođendan

Popularna pjevačica proslavila je deseti rođendan voljenog Aleksandra i objavila fotografiju na kojoj joj sin ima samo nekoliko mjeseci.

"Prošlo je deset godina otkako sam prvi put vidila najljepše oči na svitu. I sve mi je u ovih deset godina bilo lako, samo kad bi pogledala u te oči.

Za te oči, u vatru i vodu i na kraj svita. I s dinosaurima bi se hrvala a di ne s korumpiranim barabama.

Hvala, sine, što si mi dao neopisivu snagu i hrabrost. Hvala ti što me ljubav prema tebi učinila neustrašivom. Moj blagoslov i srce srca moga" je napisala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Fotografija je dobila jako dobre kritike - javili su se njezini pratitelji i obožavatelji. Napisali su joj da je lijepa fotografija, da svom sinu žele sve najbolje i da je živ i zdrav.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.