Biste li je prepoznali? Bivša političarka u bijelom kupaćem kostimu budi maštu

38-godišnjakinja je pokazala svoju isklesanu figuru.

Biste li je prepoznali? Bivša političarka u bijelom kupaćem kostimu budi maštu Instagram/sannamarin
1. 12. 2023

Bivša finska premijerka Sanna Marin ponovno je u središtu pozornosti. Ovaj put 38-godišnjakinja je pažnju privukla fotografijom u kupaćem kostimu, koju je snimila na izletu s prijateljicama. Fotografija je izazvala različite reakcije javnosti, a Finka je na putovanju proslavila 38. rođendan. Bila je na odmoru zajedno s političarem Tuuliom Pitkänenom. Na odmoru se družila i sa saborskim zastupnikom Ilmarijem Nurminenom te stomatologom Aapom Hettulo.

Na društvenim mrežama objavila je nekoliko fotografija s odmora, no najviše pažnje privukla je fotografija u bijelom kupaćem kostimu. Naslovila je: "Nasumične slike s nedavnog putovanja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Dok su se finski mediji oduševili fotografijom bivše premijerke i proglasili je najljepšom premijerkom u povijesti, neki su je optužili da samo traži pozornost. O njezinoj fotografiji u kupaćem kostimu raspisali su se čak i mađarski mediji.

Teška godina za nju

Bivša finska premijerka nije imala baš uspješnu godinu. U travnju je njezina stranka doživjela poraz na parlamentarnim izborima, a mjesec dana kasnije najavila je razvod od supruga s kojim ima petogodišnju kćer. Istaknula je kako su unatoč razvodu ostali najbolji prijatelji. Tijekom političke karijere nekoliko se puta morala braniti - čak je morala ići na doping test zbog snimke na kojoj se zabavlja s prijateljicama. Što je sada čeka? Nedavno je odjeknula vijest da će se 38-godišnjakinja otisnuti u vode estrade. Potpisala je ugovor s agencijom Range Media Partners koja se, među ostalim, brine o karijerama nekoliko poznatih holivudskih glumaca. Rečeno je da Marin želi istražiti mogućnosti u svijetu medija i zabave, uključujući televiziju, film i razna partnerstva.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.