Danas sam ja glavna! Preuzmite kontrolu i postanite prava božica seksa u njegovim očima

Otkrivamo najbolji položaj koji vam omogućuje da preuzmete kontrolu i transformirate se u pravu seks božicu u očima svog partnera!


 

Danas sam ja glavna! Preuzmite kontrolu i postanite prava božica seksa u njegovim očima Ralf Seemann / Pixabay
31. 12. 2023

S njim ćete moći preuzeti inicijativu i preuzeti uzde uzbuđenja u svoje ruke. Bilo da želite izraziti svoje samopouzdanje i strast ili se transformirati u dominantnu ženu, ovaj će vam položaj omogućiti da zablistate kao božica seksa.
 

Danas sam ja glavna

Iako je jednokratni ljubavnik, dajte mu do znanja da vam se sviđa ako s vremena na vrijeme preuzmete uzde. Da biste doista bili gazda, neka on leži na leđima, a vi ga zajašite gledajući mu u lice. U tom položaju moći ćete kontrolirati dubinu prodiranja njegovog korijena, a ujedno i kut pod kojim će prodrijeti u vas. Pronađite najosjetljiviju točku unutar vagine i ostanite u tom položaju do vrhunca. Sljedeći put to možete malo promijeniti - tako da se okrenete za 180 stupnjeva i pokažete mu leđa.

Hmm, ne znate što raditi ovaj vikend? Posebno za vas (pretpostavljamo da ste već pravi profesionalci) pripremili smo priručnik s najboljim položajima za seks koji će vaš vikend učiniti savršenim! Preuzmite ga u nastavku.

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.