Ako ima maloga, onda se seksaj TAKO i osjećat ćeš se kao da ima velikoga

Kako da mali penis doživite kao iznimno veliki! Za sve postoji rješenje, pa čak i za mali penis! Nudimo vam ideje koje vam mogu olakšati sex i koje će vas se vjerojatno jako dojmiti.

Ako ima maloga, onda se seksaj TAKO i osjećat ćeš se kao da ima velikoga Victoria_rt / Pixabay
8. 10. 2022

Vrlo mali penis je relativno rijetka pojava, ali bilo da imate posla s najmanjim penisom koji ste ikada vidjeli ili samo manjim od prosjeka na koji ste navikli, poželjet ćete izvući najviše iz njegove veličine.

Otkrivaju male trikove u kojima se krije velika moć:

1. Seksi ljuljačka

On bi trebao leći na leđa, a vi sjesti na njega. Umjesto strastvenog jahanja i "mješanja", lagano se pomičite gore-dolje, lagano kružite bokovima, trljajte se o njegov penis i stidnu kost,... Zapravo, radite ono što vam je drago. Sve dok ima dovoljno velik budi između ovoga u sebi, uživaj, ali ako nastavi "iskakati" pritisni ga vaginom i intenzivno ga trljaj.

2. Dvojno zadovoljstvo

I ovdje vrijedi: on treba ležati na leđima, a vi sjesti na njega, s tom razlikom što on u tom položaju treba malo raširiti noge. Najprije ga stimulirajte rukom, a kada je potpuno spreman za penetraciju, začinite svoju seksualnu igru ​​uz pomoć seks igračke (primjerice malog vibratora). Njime mu stimulirajte anus, ali prije toga svakako tražite dopuštenje.

3. „Nakon psa“ malo drugačije

Dogy-style položaj odličan je za dečke s manjim penisom jer im omogućuje što dublju penetraciju, a vi iskoristite njegove ostale vještine i začinite seks dodatnim užitkom. Nakon nekoliko sekundi (ili minuta) intenzivne penetracije, dopustite mu da vas počne oralno zadovoljavati straga, a vi se prepustite nezamislivom užitku.

4. Uska žlica

Lezite u položaj žlice. On bi trebao biti iza vas, a vi svoju natkoljenicu stavite preko njegove, da budu još bliže, zalijepljeni jedno za drugo. Ovako će sve biti još intenzivnije, a o vašem užitku da i ne govorimo... Osim toga, za dodatnu stimulaciju klitoris će vam biti nadohvat ruke, a ovaj položaj je savršen i za analni seks jer vas najmanje boli .
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.