Nakon dugo vremena u javnosti: Jay-Z s kćeri u finalu NBA utakmice. Pitamo vas, na koga viši sliči kćer Blue Ivy, na Jay-Z-ja ili Beyoncé

Budući da svoju kćer ne izlažu javnosti i medijima, bio je poseban trenutak vidjeti je. Kome je više nalik kći slavnih roditelja?

Nakon dugo vremena u javnosti: Jay-Z s kćeri u finalu NBA utakmice. Pitamo vas, na koga viši sliči kćer Blue Ivy, na Jay-Z-ja ili Beyoncé Instagram/Beyoncé
15. 6. 2022

Čak ni Blue Ivy ne može ostati "vječno mlada". Kći Jay-Z-ja i Beyoncé s oduševljenjem je odgovorila na postupak svog 52-godišnjeg oca, koji je pokazao svoju naklonost dok su sjedili kraj terena u ponedjeljak u utakmici finala NBA lige.

Kad je repera snimila kamera kako rukom grli 10-godišnjakinja, ona ga je tobože zamolila da prestane, govoreći: "Ne, moja kosa".

Dobitnik Grammyja poljubio je kćer u lice i dlanom pokazao znak mira.

Mnogi korisnici društvenih mreža raspravljali su na kojeg roditelja Blue najviše sliči, a jedan obožavatelj je tvitao: "Većina ljudi može vidjeti Beyoncé, ali ja i dalje vidim samo Jay-Z-ja"

Blue je bila na sportskom događaju i izgleda kao odrasla

Na sebi je imala kožnu jaknu, crne hlače i tenisice. Jay-Z, koji je i otac 5-godišnjih blizanaca Sir i Rumi, nosio je sličnu potpuno crnu odjeću i bijele tenisice na zabavi oca i kćeri.

Par je pomno pratio utakmicu dok su Golden State Warriorsi pobijedili Boston Celticse s razlikom od deset poena. Kasnije su razgovarali s prvom zvijezdom finala, Stephenom Curryjem.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.