-Dijete joj zbog veličine glave izgleda kao vanzemaljac! Paris Hilton nije ni sanjala da će njezinog sina tretirati tako loše

- Moj mali anđeo je prvi put u New Yorku - napisala je ispod fotografije. Onda – šok!

-Dijete joj zbog veličine glave izgleda kao vanzemaljac! Paris Hilton nije ni sanjala da će njezinog sina tretirati tako loše Instagram/Paris Hilton
23. 10. 2023

Bogata nasljednica i reality zvijezda Paris Hilton postala je majka u siječnju ove godine. Sina su Phoenixa nazvali Barron Hilton Reum uz pomoć surogat majke sa suprugom Carterom Reumom. Obitelj je prije nekoliko dana prvi put s malenom posjetila “Veliku jabuku” ili grad New York, kako ga zovu Amerikanci.

"Moj mali anđeo je prvi put u New Yorku", napisala je Hilton fotografiju na Instagramu na kojoj drži Phoenixa u naručju dok se oboje smiješe pred kamerom. I dok su neki od nas primijetili jako lijepo uređenu sobu u bijeloj boji, zeku u kutu i zgodnu bijelu kožnu garnituru na kojoj sjede majka i sin, neki komentatori "udarili" su po izgledu malog Phoenixa. Ispod fotografije su počeli pisati da beba ima "neobičan oblik glave", pa čak i da zbog veličine glave izgleda kao vanzemaljac.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Među komentatorima izbio je pravi rat riječima između onih koji su stali u bebinu obranu i onih koji su nastavili s grubim komentarima na račun dječakove "velike glave". "Nemaš srama", napisao je jedan od komentatora, poručivši da se uvijek mora podvući crta kada se na ovakav način komentira djeca. Ovo je nedopustivo", glasilo je još nekoliko oštrih reakcija. Dok je s Phoenixom boravila u New Yorku, obitelj je prošetala i gradom, a ispred zgrade čekali su ih deseci obožavatelja. Mali Phoenix dobio je ime po glavnom gradu američkog saveznika države Arizone, rekla je zvijezda o odabiru imena svog sina, koja je dodala i kako je na karti tražila nazive gradova, saveznih država i država koji bi odgovarali imenima Pariz i London. Za takvo se ime odlučila i jer predstavlja feniksa koji gori, pa se diže iz pepela i ponovno leti, ispričala je medijima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.