Potpuno mršava Oprah pokazala interijer svog luksuznog stana vrijednog 45 milijuna eura

Oprah je nedavno iznenadila i prilično vitkom figurom! I nakon što se oprostila od televizije, poznata voditeljica i dalje uspijeva privući pozornost medija.

Potpuno mršava Oprah pokazala interijer svog luksuznog stana vrijednog 45 milijuna eura Oprah Winfry / instagram
19. 12. 2023

Oprah Winfrey, koja uživa u zasluženoj mirovini, u uspješnoj i dugogodišnjoj karijeri zaradila milijarde eura. Živi u luksuznoj kući vrijednoj više od 45 milijuna eura u Montecitu, au jednom od posljednjih videa na Instagramu javnosti je pokazala dio svog luksuznog doma. Prikazuje kuhinju i mladog koktel majstora koji je bivšoj voditeljici pripremao zanimljive ljubičaste napitke.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Winfreyina kuhinja uređena je u bijelom. Ima bijele kuhinjske elemente s blago rustikalnim štihom, a pozornost privlače i drvene površine te duboki limeni sudoper sa srebrnom slavinom. Nedavno je umirovljena voditeljica podijelila i video koji je nastao u njenom dnevnom boravku. Dnevnik.hr piše kako se u njoj nalazi ogromna polica za knjige, a prostor je uređen u svjetlijim nijansama boja.

 
 
Nedavno potpuno promijenila izgled

No, Oprah je nedavno iznenadila i prilično vitkom figurom koju je navodno održavala uz pomoć lijekova za mršavljenje. Ovakve glasine pojavile su se nedugo nakon što se potpuno preporođena i drugačija pojavila na promociji filma Boja ljubičaste. Njezin novi izgled odmah je potaknuo nagađanja da je koristila nove vrste lijekova za mršavljenje kako bi postigla svoj novi izgled.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

Sama je stala na kraj glasinama i u ekskluzivnom intervjuu za časopis People izjavila kako nikad nije skrivala probleme s kilogramima. Tablete su sada pomogle u održavanju linije na dugoročnom putu do vitke figure, ali nisu bile čarobni štapić koji bi automatski skinuo višak kilograma.

Rezultat pčstiglas kombinacijo

Prema Winfrey, pilule su bile dodatak koji je pridonio rezultatu, a ne cijelo rješenje. "Znam da su svi znali da ih uzimam, ali to je samo alat, vraški sam se trudila da dođem ovdje. Znam da mi se neće isplatiti ako prestanem vježbati i druge važne aktivnosti", rekla je.

"Shvatila sam da sam cijeli život krivila sebe za višak kilograma. Osjećala sam da je moja sklonost ka debljini jača od volje da to kontroliram", rekla je između ostalog bivša voditeljica. Objasnila je da je promjene u izgledu postigla kombinacijom koja je uz tablete i vježbanje uključivala i promjenu prehrane.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.