Nova fotografija Meghan Markle sa slavnom prijateljicom: što su napravile da o tome bruji cijeli svijet?

Bivša glumica znana i po okretanju leđa britanskoj Kraljevskoj obitelji pokrenula je novi podcast u kojem iskreno priča o svom životu. Pridružila joj se i poznata tenisačica, Serena Williams s kojom se i privatno jako dobro slaže.
 

Nova fotografija Meghan Markle sa slavnom prijateljicom: što su napravile da o tome bruji cijeli svijet? Meghan Merkle / Instagram
25. 8. 2022

Meghan Markle pokrenula je novi podcast, Archetypes, u kojem govori o svom životu i iskustvima. U jednoj od epizoda pridružila joj se i 40-godišnja tenisačica Serena Williams koja je prije nekoliko tjedana objavila da prekida sportsku karijeru. Teniska zvijezda sada je na Instagramu objavila sliku sa svojom četverogodišnjom kćeri Olympijom i Meghan, dok promovira novi podcast.

"Svidjelo mi se što smo moja draga prijateljica Meghan i ja razgovarale o važnim temama za njezin podcast Archetypes na Spotifyju. Podcast već možete poslušati, pogotovo ako ste ambiciozni", dodala je. U prvoj epizodi par je pričao o dvostrukim standardima u društvu i kako društvo tretira žene koje slijede svoje snove.
 

 
Meghan je u podcastu rekla da su časne sestre u katoličkoj školi koju je pohađala u Los Angelesu uvijek poticale učenice da slijede svoje srce.

"Poruka meni i mojim kolegama iz razreda bila je jasna: naša je budućnost neograničena", dodala je.

Prijateljice već dugo ljeta

Dvije zvijezde dobre su prijateljice od 2010. godine, kada su se upoznale na Super Bowlu. Serena joj je također bila gošća na vjenčanju, a bila je prisutna i na njezinoj rodiljnoj zabavi.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.