Njihovo prijateljstvo je osvojilo Instagram, a Henry i Baloo postali su nerazdvojni!

Cynthia Bennet odlučila je fotografirati avanture svojih ljubimaca, a ništa ne bi bilo čudno da nije riječ o psu i mački!

Njihovo prijateljstvo je osvojilo Instagram, a Henry i Baloo postali su nerazdvojni! Cynthia Bennet/Instagram
23. 11. 2017

Ovo su Henry i Baloo, prijatelji koji se ne odvajaju jedan od drugog. Oboje su zaposleni zajedničkim putovanjima i avanturama, a uz to su postali i modeli!

Cynthia Bennet i njen dečko udomili su Henryja 2014. godine, iako nije bio njihov prvi odabir. No, kaže da je, čim su ga ugledali, prišao, skvrčio se u njezinu krilu, okrenuo trbuh i stavio svoju glavu na njezine ruke. Odmah ih je osvojio te su tada zaključili da ga jednostavno moraju uzeti.

Ubrzo su shvatili da Henry jako voli ići s njima na tjedne pustolovine, poput planinarenja i kampiranja. Nekoliko mjeseci kasnije, odlučili su proširiti svoju malu obitelj i posvojiti mačku, za koju su se nadali da će voljeti njihove vanjske aktivnosti jednako kao Henry.

Ubrzo su u lokalnom azilu našli Baloo, koja je odmah postala najbolja Henryjeva prijateljica. Cynthia kaže da su nerazdvojni te da se Baloo ponaša više kao pas, nego mačka.

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.