Mačić s četiri uha brzo je pronašao novi dom nakon objave na internetu i zbog toga što kao djetelina s 4 lista donosi sreću

Nije samo djetelina s 4 lista, eto i MAČKA s 4 uha! No on zbog toge ne čuje bolje, a ni lošije! Prije nekog vremena internetom je kružila fotografija vrlo neobične mačke imena Midas. Micek ima ne samo četiri uha, već i samo 4 mjeseca, no nije imao gazdu pa se tražio udomitelj. I nađen je ekspresno u Turskoj nakon objave fotografija slatkog mačka.

Mačić s četiri uha brzo je pronašao novi dom nakon objave na internetu i zbog toga što kao djetelina s 4 lista donosi sreću IG: midas_x24
10. 11. 2021

Mačić se zove Midas i kada su ga ljudi vidjeli, u početku nisu mogli vjerovati da ne gledaju montiranu fotografiju. Nekoliko manjih ušiju viri iz njihovih stvarnih ušiju. Kao što su veterinari kasnije objasnili, deformitet je povezan s recesivnim nasljeđem, a mutacija ne utječe na Midasov sluh - ne zvuči ni bolje ni lošije zbog dodatnih ušiju. Midas je samo vizualno vrlo poseban ljubimac.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Midas (@midas_x24)

Danas je četveromjesečni mačić brzo pronašao svoj dom nakon objave na internetu. Udomila ga je ljubiteljica životinja iz Turske koja je komentirala kako se nada da će svojom gestom potaknuti druge ljude na udomljavanje životinja koje možda nisu potpuno besprijekorne. Novi vlasnik Midasa već ima psa i mačku kod kuće, ali kaže da će se sve životinje zasigurno jako dobro razumjeti. A ako četiri uha nisu dovoljna, Midas i dalje ima bijelu mrlju u obliku srca na prsima. Kako to da tako poseban mačić nema svoj Instagram profil? No zato ga možete ga pratiti na @ midas_x24.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Midas (@midas_x24)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.