LUĐAKINJA: Nevjerojatno: susjeda poznatog holivudskog glumca poderala mu je košulju i pokušala ga ugušiti

Glumac Charlie Sheen bio je žrtva napada u svom domu u Los Angelesu.
 

LUĐAKINJA: Nevjerojatno: susjeda poznatog holivudskog glumca poderala mu je košulju i pokušala ga ugušiti Charlie Sheen / Instagram
28. 12. 2023

Američki glumac Charlie Sheen bio je žrtva napada u svojoj luksuznoj kući u Los Angelesu u petak, prema policiji. Policija je uhitila 47-godišnju osumnjičenicu te ju kazneno prijavila za napad i provalu. Sheenu nije bilo potrebno bolničko liječenje.Policajci su stigli u Sheenov dom zbog dojave o napadu, priopćila je policija okruga Los Angeles. "Nakon kontaktiranja uključenih strana, policajci su utvrdili da je Charlie Sheen bio žrtva napada", napisali su. 47-godišnji osumnjičenik uhićen je zbog napada smrtonosnim oružjem, upotrebe sile koja bi mogla izazvati teške tjelesne ozljede i provale, priopćio je šerifov ured.TMZ je izvijestio da je 47-godišnji provalnik jedan od Sheenovih susjeda. Navodno je glumcu poderala košulju i pokušala ga ugušiti. Kako navodi portal, Sheena su pregledali bolničari, no nisu ga odvezli u bolnicu Sheen, koji je poznat po prilično razuzdanom životu obilježenom drogom, alkoholom i prostitutkama, proslavio se u TV serijama Anger Control i Two and a Half  i ulogama u filmovima Deadpool i Wall Street.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.