Žene diljem svijeta složne: "Ovo je najljepši svećenik na svijetu"

Nikad više vjernica na misama mlađahnog katoličkog svećenika koji je izazvao veliku pozornost javnosti.

Žene diljem svijeta složne: "Ovo je najljepši svećenik na svijetu" Instagram/ocdperu.frailes
20. 10. 2023

Svećenik Santiago nije poznat samo po svojoj misiji, već i po svojoj vanjskoj ljepoti. Mladi svećenik koji slavi misu u crkvi Santuario del Señor de Luren u peruanskoj Ici nedavno je postao zvijezda društvenih mreža i izazvao pravu euforiju među ženama. Mnoge pripadnice ljepšeg spola tvrde da je on jednostavno najljepši svećenik na svijetu. Slažete li se s njima?
 

@jannilu02

♬ Quién Es Ese Hombre - Angela María Forero

Neki su otišli i korak dalje pa su to snimili tijekom mise, a potom video podijelili na internetu. Video snimke koje prikazuju svećenika već su pregledane nekoliko milijuna puta. “Hitno moram na misu”, stoji u jednom od komentara. “Osjetila sam Božji poziv”, glasi drugi komentar.

Nema sumnje – mladić je u to uvjerio žene diljem svijeta koje ga žele vidjeti uživo. Zbog svoje popularnosti povećala se i posjećenost crkve Santuario del Señor de Luren. Njegova ljepota privukla je pozornost brojnih medija, koji su ga i okrunili najljepšim svećenikom na svijetu.

@jhanet.cc La iglesia señor de luren de ica #padredeica #señordeluren💜 #ica #padresantiago #iglesiaseñordeluren #mesmorado💜💜💜 ♬ Quién Es Ese Hombre - Angela María Forero

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.