Kraj karijere Rafaela Nadala? Sa suprugom Maria Franciscom čeka bebu! Na pragu nove prekretnice u životu

Španjolska mega zvijezda po prvi će put postati tata! Nakon tjedana nagađanja i glasina koje su preplavile španjolske medije, sada je konačno jasno čemu će teniska zvijezda posvetiti najviše vremena.

Kraj karijere Rafaela Nadala? Sa suprugom Maria Franciscom čeka bebu! Na pragu nove prekretnice u životu Rafael Nadal / Instagram
16. 6. 2022

36-godišnji teniski genije Rafael Nadal i njegova supruga Maria Francisco Perrelo pod budnim su okom svjetskih medija. Ali sada je jasno... Španjolska mega zvijezda po prvi će put postati tata!

Španjoski mediji poručuju, Nadal čeka sina

Prva nagađanja o prinovi pokrenula je njegova životna suputnica

Vjerni obožavatelji odmah su primijetili da je na Roland Garrosu nosila iznimno široku odjeću. Udobnu odjeću ponavljala je i u svim narednim mečevima, što je samo pojačalo nagađanja o navodnoj trudnoći.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Nagovještava li to i kraj karijere karizmatičnog tenisača?

Njegovi strastveni pratitelji odmah su počeli nagađati što to znači za njegovu buduću karijeru.

No, taj strah ne proizlazi samo iz njegove nove životne misije, već i iz činjenice da je u Parizu nakon osvajanja 22. naslova ponovno ozlijedio lijevu nogu s kojom je prije imao problema.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Ali zvijezda kima glavom na ovo pitanje. Kako je objasnio u intervjuu za španjolsku novinu "Marcu" još 2019. godine, nastoji uživati ​​i u obiteljskom i privatnom životu. "Potpuno sam predan tenisu i svojoj sreći. Uživam i u tenisu i u privatnom životu. Imam suputnika i tako nisam sam u donošenju odluka. Uvijek se moraš prilagoditi situaciji. Imati obitelj? Ne znam, te se stvari ne mogu lako predvidjeti", govorio je Nadal u to vrijeme.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.