Hrvatska snaha iznajmljuje vilu u Puli: koliko za tjedan dana? Vrtoglavih 5000 eura! (FOTO)

Poznata influencerica Katarina Benček otkrila je koliko će stajati najam njezine luksuzne vile u Puli.

Hrvatska snaha iznajmljuje vilu u Puli: koliko za tjedan dana? Vrtoglavih 5000 eura! (FOTO) Marko Delbello Ocepek
26. 3. 2024

Poznata  online influencerica Katarina Benček i njezin ljubavnik Marko Pavlović već neko vrijeme grade raskošnu vilu u Puli. Gradnja se polako bliži kraju, vila dobiva svoj izgled koji se mnogima jako sviđa, a moderan kameni otok plijeni pažnju.

Vila ima raskošnu kuhinju, a posebno upada u oči kameni otok koji je bio Katarinina velika želja. “Oduvijek mi je tiha želja bila da imam otok obložen mramorom. Ta je želja negdje ostala i nisam ni sanjala da će se ostvariti”, objasnila je Katarina nedavno za Metropolitan.

"Počeli smo graditi kuću i angažirali arhitekticu za uređenje interijera, koja je sama nacrtala kameni otok na nacrtu. Rekli smo si 'ajmo provjeriti' koje su cijene, jer zapravo nismo imali pojma o kakvim smo iznosima. pričamo o tome." povjerila nam je i objasnila da su išle u posjet Kamenu Jeriču, gdje su se upoznale sa svim mogućnostima nošenja na otoku. Na raspolaganju su imali keramiku, tehnički kamen i prirodni kamen, koji im je odmah bio najdraži izbor.

"Odabrali smo potonji upravo zato što je prirodan, jer je unikatan i pravo umjetničko djelo prirode. Oboje imamo isti pogled na estetiku , da oboje volimo isti kamen", rekla je Katarina. Par koji je sudjelovao i u reality showu Super Par otkrio je prije nekog vremena da će vilu i iznajmljivati.

"Izvan sezone vila će biti za nas i naše najmilije, tijekom sezone kuću ćemo iznajmljivati. Međutim, bit će moguće iznajmiti vilu cijelu godinu za potrebe fotografiranja/snimanja. Dakle, za snimanje kampanja, spotova itd." objasnila je.
 

Tjedni najam iznositi će 5000 eura, pa tko voli nek izvoli

Kako je Katarina otkrila u svom Instagram storyju, vilu će biti moguće iznajmiti samo u cijelosti i to ne kraće od sedam dana.

"Kuća je pogodna za osam osoba. Ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice i poseban toalet", pojasnila je i dodala: "Cijena će ovisiti o samom terminu, ali u špici sezone očekuje se između četiri i pet tisuća eura tjedno." Dodala je i da takav iznos znači otprilike 80 eura po osobi za jednu noć.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.