Kakva samo čast za Zagreb, autor "Da Vincijevog koda" skladao je glazbu u Hrvatskoj, a sutra Zagrebačka filharmonija donosi svjetsku premijeru "Wild Symphony"

Autor "Da Vincijevog koda" skladao je glazbu u Zagrebu, a sutra Zagrebačka filharmonija donosi svjetsku premijeru "Wild Symphony". Dan Brown znani je romanopisac i jedan od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu, no manje je znano da je i skladatelj. "Wild Symphony" skladao je za svoju najnoviju knjigu. Sutra, 9. listopada, u "Off ciklusu" "Zagrebačke filharmonije" u "Hrvatskom narodnom kazalištu", s početkom u 20 sati, doživjet će svoju - svjetsku premijeru!

Zagrebačka filharmonija pod vodstvom Mirana Vaupotića sutra, 09. listopada, donosi svjetsku premijeru Wild Symphony koju je Dan Brown skladao za svoju najnoviju knjigu

Kakva samo čast za Zagreb, autor "Da Vincijevog koda" skladao je glazbu u Hrvatskoj, a sutra Zagrebačka filharmonija donosi svjetsku premijeru "Wild Symphony" Start press
8. 10. 2020

Slavni autor "Da Vincijeva koda" opet iznenađuje. Osim što je planetarno poznati pisac, Dan Brown je i skladatelj! Kada se ožujka 2019. slavni autor "Da Vincijeva koda" pojavio u Zagrebu, razlozi njegova posjeta, baš kao u nekome njegovu romanu, ostali su obavijeni velom tajne. Čak ni mjesto na kojemu je toga ožujka proveo najviše vremena - tonski studio, nije otkrivalo dovoljno. Sada je, međutim, sve jasno. Broj jedan besteller autor po izboru "New York Timesa", "jedna od 100 najutjecajnijih osoba 2005." po newyorškom "Timeu", u Zagrebu je sredinom ožujka 2019. snimao glazbu koju je skladao za svoju najnoviju knjigu. Knjigu koja je već i sama po sebi "iznenađenje" - jer nije riječ o romanu već o dječjoj slikovnici (!), ali je iznenađenje još i veće, jer se u tome izdanju - zapravo interaktivnoj, multimedijskoj, bogato ilustriranoj i opremljenoj knjizi za djecu, Brown predstavlja ne samo kao pisac, nego prvi puta u javnosti i kao - skladatelj! Brownova prva knjiga za djecu upravo izlazi iz tiska diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj.

Glazba za slikovnicu 9. listopada u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije u Hrvatskom narodnom kazalištu s početkom u 20 sati, doživjet će svoju - svjetsku premijeru!

 "Nadam se da će publika uživati barem toliko koliko sam ja uživao komponirajući", poručuje slavni autor.

 Ne propustite svjetsku premijeru Divlje simfonije Dana Browna - ekskluzivno u Off ciklus!

Daniel Gerhard Brown (56) američki je autor, najpoznatiji po triler romanima.  "Anđeli i demoni", "Da Vincijev kod" i "Inferno" su i ekranizirani. Njegove su knjige prevedene na 57 jezika i od 2012. prodane su u više od 200 milijuna primjeraka.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.