Johnny Depp snimio je novi album: poslušajte pjesmu koja je već objavljena!

Suđenje njegovoj bivšoj supruzi je završeno i Johhny ide u nove pobjede. Poslušajte što je sa svojim starim prijateljem "skuhao" u glazbenom studiju.
 

Johnny Depp snimio je novi album: poslušajte pjesmu koja je već objavljena! Tita Instagram
13. 6. 2022

Johnny Depp i Jeff Beck produbljuju svoj profesionalni odnos. Zajednički album pod nazivom "18" izdaju 15. srpnja. Međutim, objavljen je njihov prvi singl "This Is A Song For Miss Hedy Lamarr"

"Kada smo Johnny i ja počeli svirati zajedno, to je stvarno uzbudilo naš mladenački duh i kreativnost", rekao je Beck u izjavi objavljenoj na njegovoj službenoj web stranici. “Šalili bismo se kako smo se ponovno osjećali s 18, pa je to postao i naslov albuma.” “Velika je čast svirati i pisati glazbu s Jeffom, jednim od pravih divova i nekim mi je sada dovoljno bliskim da ga mogu zvati bratom", dodao je Depp u izjavi.

Nastupao je za vrijeme suđenja

Glumac se našao na naslovnicama kada je nastupao s Beckom u Engleskoj dok mu se suđenje za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd bližilo kraju. Ranije ovog mjeseca porota je utvrdila da su Depp i Amber Heard odgovorni za klevetu u svojim tužbama protiv svakog od njih. drugo, a Deppu je dodijeljena veća novčana odšteta nego Heardovima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.