Johnny Depp priznao da je u vezi s odvjetnicom (ali nije sve kako se čini). Hollywoodska trakavica je gotova

Popularni glumac, koji je posljednjih mjeseci bio eksponiran uglavnom zbog tužbe protiv bivše supruge, napokon je rekao da je ponovno zaljubljen. No mnoge je iznenadilo tko je njegova nova odabranica.

Johnny Depp priznao da je u vezi s odvjetnicom (ali nije sve kako se čini). Hollywoodska trakavica je gotova Instagram camillevasquezofficial
24. 9. 2022

Johnny Depp ke priznao je da je u vezi s odvjetnicom, ali ne onom za koju su svi mislili da mu je zagrijala srce. Već je neko vrijeme u vezi s Joelle Rich, koja živi u Londonu, ali je ipak bila otišla na glasna sudska ročišta koja su se održala u Sjedinjenim Državama. Fotografi su primijetili da je 37-godišnja odvjetnica često u sudnici bila pomalo "skrivena". Upoznali su se 2020. godine, kada je Depp tužio novine The Sun u Velikoj Britaniji za klevetu. Iako tada nisu dobili sudsku bitku, ipak su se zbližili.

#JD is *reportedly* in a serious relationship with London-based attorney Joelle Rich, who represented him in his 2020 libel trial against British newspaper The Sun. They are together at the VA trial with a source claiming Rich attended the case to offer 'support'. #CuteCouple! 🥳 pic.twitter.com/nrTC6OaGOQ

U međuvremenu, tabloidi su mjesecima nagađali je li Depp u vezi s odvjetnicom Camille Vasquez s kojom se dobro slagao i često došaptavao. Međutim, Camille je više puta demantirala takve glasine, nazivajući ih "seksističkim" i "neetičkim" optužbama.

Sud je dao za pravo glumcu

Depp je tužio bivšu suprugu Amber Heard za gotovo 47 milijuna eura nakon što je 2018. za The Washington Post napisala da je preživjela obiteljsko nasilje. Iako Depp nikada nije spomenut po imenu u kolumni, njegovi odvjetnici rekli su da se to neizravno odnosilo na optužbe koje je iznijela protiv njega tijekom njihova razvoda 2016. godine.

Sud je glumicu Amber Heard proglasio krivom za klevetu u The Washington Postu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.