Izabran je najružniji pas na Otoku: Peggy je osvojila srca sudaca. Objavio BBC i svi britanski mediji

Ružan si kao pas, ili od sada kao Peggy. Okoplotnik i kućni ljubimac bez pedigrea i službeno je postao najružnijim psom. Križanac mopsa i kineskog golog psa "posvojeno je dijete" koje je rođeno u 'slučajnom' leglu. Zbog neobičnog izgleda bila je posljednja na listi napuštenih pasa koja je napokon dočekala topli dom...

Izabran je najružniji pas na Otoku: Peggy je osvojila srca sudaca. Objavio BBC i svi britanski mediji chug_life_x / Instagram
3. 2. 2023

"Peggy je prekrasna izvana i iznutra", rekla je Holly Middleton kada je njezin ljubimac osvojio titulu najružnijeg psa na svijetu. Iako mnogi ljudi natjecanje smatraju uvredljivim, Middleton to ne vidi tako. Ona zna da je njezina Peggy neobična i nada se da će ova slava potaknuti i druge ljude da budu u stanju gledati izvan klasičnih okvira ljepote.

Baš kao što se i sama mogla uvjeriti kada se 2018. putem interneta zaljubila u Peggy. Najvjerojatnije je riječ o križancu mopsa i kineskog golog psa. Bila je 'proizvod' neodgovornog i neplaniranog uzgoja. Evo što je administrator rekao o njoj:

“Zaljubili smo se u Peggy čim smo ugledali njezine velike smeđe oči, mali čuperak bijele kose i jezik koji joj je visio iz usta.”

Od sedam pasa koji su se natjecali, Peggy je odmah osvojila srca sudaca. - Apsolutno je obožavamo - rekao je jedan od njih, Matt Dahan. I dodao da su nedvojbeno otkrili novu zvijezdu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.