VIDEO: Svaki dan pas čeka dječaka na autobusnoj stanici i nosi mu torbu kući

OD OVOG SE SRCE PARA! Psi su iznimno vjerni prijatelji i znaju ljudima uzvratiti ljubav na razne načine. Pogledajte samo odanog psa je je svom mladom vlasniku i puno više od običnog kućnog ljubimca…    

Priča neodoljivo podsjeća na ekraniziranu storiju o japanskom psu Hachiku, koji je svog vlasnika čekao svaki dan na željezničkoj stanici.

VIDEO: Svaki dan pas čeka dječaka na autobusnoj stanici i nosi mu torbu kući Vardan Sevan / Pixabay
17. 10. 2022

Postoje mnoge poznate priče o tome kako psi iz dana u dan dokazuju svoju odanost. Sjetite se samo japanskog psa Hachika, koji je svog vlasnika čekao svaki dan na željezničkoj stanici. Kad se jednog dana nije vratio jer je umro na putu, Hachiko se ipak svaki dan vraćao na stanicu. I čekao vlak koji nikad nije došao, svaki dan sljedećih devet godina.

Sve do njegove smrti 1935. Čak su po njegovoj priči snimili hit film s Richardom Gereom u glavnoj ulozi, a na kolodvoru je podignut Hachikov kip. Internetom je obišla iznimno simpatična snimka malo modernije verzije pseće vjernosti. Prikazuje velikog psa koji strpljivo i nestrpljivo čeka svog najboljeg prijatelja da ga školski autobus doveze do matične stanice.

Kad je napokon stigao, pas juri na vrata, čeka i pozdravlja dječaka te nosi njegovu školsku torbu kući. Iako se na trenutke čini da ga torba nosi, on je ustrajan i svoj zadatak odradio do kraja. Ako to nije posveta...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.