Imaju li kralj Charles III. i Camilla tajnog sina? Simon iz Australije traži DNK analizu

Australac je uvjeren da je on plod prve afere slavnog kraljevskog para. Rođen je kada je Charles imao 17, a Camilla 18 godina...

Imaju li kralj Charles III. i Camilla tajnog sina? Simon iz Australije traži DNK analizu Facebook Simon Charles Dorante-Day
19. 9. 2022

Simon Dorante-Day iz Australije tvrdi da je tajni sin kralja Charlesa III. i Camille. Čovjek, čije je srednje ime Charles, traži DNK analizu kako bi dokazao da je u pravu. Dorante-Day rođen je 5. travnja 1966. u Hampshireu i trenutno živi u Australiji. Obitelj koja ga je odgojila usvojila ga je kada je imao samo 18 mjeseci.

Je li princeaa Diana znala za njega?

Da princeza Diana nije poginula u prometnoj nesreći 1997. godine, Australac tvrdi da bi za njega znao cijeli svijet. "Vjerujem da je Diana znala da postojim i da je 'slagala kockice'. Mislim da je pronalazila sve više odgovora o svom životu, o zlu koje joj je učinjeno i htjela je to javno objaviti", kaže Dorante -Day.
 

Posvojio ga je sluga kraljice Elizabete II. i princ Philip, Winifred. Ona mu je nekoliko puta rekla tko su mu roditelji, prenosi australski portal 7News.

Zahtijeva DNK-analizu

"Mnogi su ljudi bili zabrinuti da će kad Charles postane kralj to uništiti moj slučaj. Ali to nema pravne razlike i ja ću podnijeti tužbu. Vratit ću se na obiteljski sud", objašnjava, zahtijevajući DNK analizu. Sud, ako dođem s dobrim dokazima, nema razloga da odbije moj zahtjev za DNK testom i da će Charles i Camilla morati odgovoriti na to", kaže pretendent na Charles III. očinstvo.

"Mislim da mi Charles duguje odgovor. Ako mi nije otac, neka to dokaže. Osjećam se odbačeno. Charles je dobio što je želio: dobio je prijestolje, dobio je ženu, dobio je sve. Sada je vrijeme da ja doživite moj sretan kraj", dodao je.

Sjetimo se ...

Charles se 1981. oženio princezom Dianom, ali su se razveli 1996. Charles se 2005. oženio svojom starom ljubavi Camillom. Diana i Charles imaju sinove Williama i Harryja, a Camilla Lauru i Toma iz braka s Andrewom Parkerom Bowlesom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.