Hotel ''Plaza'' nudi vam da jedan dan živite kao Kevin McCallister

U hotelu ''Plaza'' sjetili su se odličnog načina kako zaraditi na filmu ''Sam u kući 2''. Ako želite jedan dan živjeti kao Kevin McCallister morat ćete izdvojiti preko 800 dolara.

Hotel ''Plaza'' nudi vam da jedan dan živite kao Kevin McCallister Movieclips/Yotube screenshot
23. 11. 2017

Ako je neki božićni film obilježio djetinjstvo u 90-im godinama, to je sigurno ''Sam u kući''. Nakon originalnoga filma došao je i nastavak u kojemu gledamo Kevina kako bezbrižno troši tatinu karticu u hotelu ''Plaza''. Ove godine hotel slavi 25. obljetnicu filma ''Sam u kući 2: Lost in New York'' uz ponudu inspiriranu filmom, koja vam omogućava da jedan dan živite kao Kevin McCallister.

Među svim pogodnostima koje dolaze u paketu je i sladoled ''over the top ice cream sundae'', koji je dostupan preko sobne posluge. "Plazin" restoran ''Todd English Food Hall'' servirat će hranu inspiriranu 90-im godinama, uključujući neka od najpopularnijih američkih jela - ''Lunchables'', ''SpaghettiOs'' i ''Hot Pockets''.

Uključena je i četverosatna vožnja limuzinom kroz New York, ali se ne spominje nikakva pizza sa sirom tijekom vožnje. Paket je dostupan od 1. prosinca i trajat će sve do 29. listopada 2018. godine, a cijene se vrte od 895 dolara naviše.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.