VIDEO Zvijezda ringa brutalno nokautirao neznanca koji je pružio zavidan otpor u trgovačkom centru

- Ponudio sam mu da izađe i razgovara, ali me je udario!", izjavio je Sharapudin Magomedov, MMA borac i zvijezda ovog sporta nakon što je u šoping centru brutalno napao muškarca s kojim se posvađao. Zašto je borac koristio svoje znanje izvan ringa?

VIDEO Zvijezda ringa brutalno nokautirao neznanca koji je pružio zavidan otpor u trgovačkom centru Twitter/Fedors
10. 6. 2022

MMA zvijezda Sharapudin Magomedov brutalno je nokautirao muškarca u glavnom gradu Dagestana, Mahačkali. Svađa je izbila kada je ruski borac izgrdio muškarca i njegovu djevojku zbog ljubljenja u javnosti, što nije u skladu s tradicionalnim običajima u Dagestanu.

Nepoznati muškarac prvi je udario Magomeda i pružio mu dobar otpor.

Iako su ih zaštitari razdvojili, tučnjava nije bila gotova. Magomedov je čekao muškarca ispred trgovačkog centra i nokautirao ga.

Ministarstvo unutarnjih poslova Dagestana izrazilo je iznenađenje što je video postao popularan na internetu.

"Samo morate razumjeti situaciju. Mahačkala još uvijek ima svoje neizrečene zakone, svoj moral. U Moskvi je to prihvatljivo, ali ne i ovdje. Nisam mogao šutjeti. Ja sam profesionalni borac, za mene je to bilo neočekivano, pogotovo jer smo bili u trgovačkom centru. Ponudio sam mu da izađe i razgovara, ali me je udario", rekao je Magomedov koji ima omjer 10-0 u oktagon.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.