Košarkašima Cibone još jedan dar Djeda Božićnjaka

Oktal Pharma je prošloga tjedna u šarmantnome zagrebačkom kafiću Kim's Coffee uz pjesmu, s igračima Cibone i raspoloženim Djedom Božićnjakom obilježila kraj  još jedne uspješne poslovne godine.

14. 12. 2017

Zona Vital ponosni je sponzor Košarkaškoga kluba Cibona!
„Linija proizvoda Zona Vital nastala je i razvija se osluškivanjem i predviđanjem potreba kupaca. Zaista je nastala s puno ljubavi i iz srca. Bio je ovo veliki poslovni iskorak i izazov, s obzirom na to da je riječ o liniji proizvoda koju su kreirali naši stručnjaci i zahvalni smo što je prepoznata kao odličan doprinos očuvanju zdravlja. Prepoznao nas je i KK Cibona čiji smo ponosni sponzor. “, izjavila je mr. sci. Daniela Hočevar, voditeljica odjela, iz Oktal Pharme.

Linija proizvoda Zona Vital

Proizvodi Zona Vital se kontinuirano razvijaju, a Oktal Pharma ulazi u segmente u kojima dosada nije bilo moguće očekivati prirodne proizvode.
Zonu Vital čini 5 skupina proizvoda. Jedna skupina brine o zdravlju srca i krvnih žila, a druga je dobrodošla trudnicama i bebama. Za svakodnevnu brigu o zdravlju, općem stanju organizma i energiji namijenjena je treća skupina. Tu je i četvrta skupina proizvoda za zdravlje živčanoga sustava. Peta je skupina namijenjena probavnim organima.
No, to nije sve, poručuju iz Zone Vital. Primarni cilj je kontinuirani razvoj u suradnji s kupcima koji sudjeluju u kreiranju novih proizvoda.
Dojavite im kakve proizvode želite i to na mail info@zonavital.hr.

promo tekst

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.