Je li vas "pale" dobrodržeće"? Zašto neke žene u 40-ima još uvijek cvjetaju dok druge blijede od ljepote?

Kako ostati vječno mlad i lijep. Genetika igra vrlo malu ulogu u tome! Ako je žena bila lijepa u mladosti, to ne znači da će i u starosti biti obdarena istom ljepotom. Ako je žena odsutna, nemarna i nije navikla brinuti se o sebi, tada njena ljepota počinje blijedjeti i brzo je napušta.

Lijepo je vidjeti ženu u 50-ima koja nije napravila nikakve korekcije na sebi i unatoč godinama izgleda lijepo

Je li vas "pale" dobrodržeće"? Zašto neke žene u 40-ima još uvijek cvjetaju dok druge blijede od ljepote? inna mykytas / Pixabay
7. 6. 2022

Foto: inna mykytas / Pixabay

Tko bi razumio kako žene stare? Ponekad sretnem neku divnu mladu damu koja doslovno cvjeta i miriše. Dao bih joj 30 godina, jer u njenom izgledu postoji neka vrsta entuzijazma koji je čini posebnom. Nakon razgovora otkrivam da ljepotica ima već 40 godina, a ima i suprotnih situacija. Upoznao sam umornu ženu zamagljenog pogleda i pomislio da žena nema manje od 40-45 godina i da je vjerojatno puno toga izdržala u životu, ali se pokazalo da ima 30 ili najviše 35 godina.
 

Zašto neke žene cvjetaju i iza 40. rođendana, a kod drugih ljepota blijedi?

Genetika igra vrlo malu ulogu u tome!

Ako je žena bila lijepa u mladosti, to ne znači da će i u starosti biti obdarena istom ljepotom. Ako je žena odsutna, nemarna i nije navikla brinuti se o sebi, tada njena ljepota počinje blijedjeti i brzo je napušta.

To, naravno, ne cilja na plastičnu kirurgiju. Lijepo je vidjeti ženu u 50-ima koja nije napravila nikakve korekcije na sebi i unatoč godinama izgleda lijepo.

Lijepa žena ima izgrađen stil, ponosna je na sebe i odgovorna za sebe. Mnoge žene koje u mladosti nisu bile osobito privlačne suprotnom spolu znaju procvjetati kad odrastu. To se događa zbog onoga što nosi u sebi, i zahvaljujući njegovom pozitivnom pogledu na život.

Snažan karakter, sloboda izražavanja i ustrajnost puno su važniji od lijepog lica i figure. Žene koje su pune samopouzdanja često stječu šarm tek s godinama.

Dakle, ako na svom životnom putu sretnete lijepu ženu koja izgleda mlado i svježe, a otkrijete da je stvarno starija, onda znate da iza svega toga stoji puno posla na sebi. Postoji još jedna stvar koju mnogi iz nepoznatog razloga zaboravljaju. Rane ljepote se brzo troše, a sivi miševi postaju sigurni, stječu šarm, rade na sebi i nauče svoje nedostatke pretvoriti u svoje prednosti.

Izgled nije sve

Valja napomenuti da izgled nije mjerilo prave ljepote, čega je sve manje žena svjesno. Danas mnogi ljudi imaju različite pristupe konceptu skrbi. Za neke je to prisutnost čitavog niza kozmetičkih rješenja i skupe odjeće, pretjerivanje i bahatost

Sve je više žena koje su previše fokusirane na svoj izgled. Ne propuštaju niti jedan tretman u kozmetičkim salonima i rade razne korekcije na tijelu kako bi izgledale ljepše i privlačnije. Takve mlade dame ne izazivaju divljenje, već samo suosjećanje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.