Zagrebačka filharmonija u petak i subotu donosi odmor uz dobru glazbu na Labuđem otoku

Zagrebačka filharmonija u petak i subotu donosi odmor uz dobru glazbu na Labuđem otoku Zagrebačka filharmonija
8. 4. 2021

Zagrebačka filharmonija je u prošli petak otvorila proljetnu sezonu koncerata na Labuđem otoku, u Zoološkom vrtu. Kvartet trombona oduševio je posjetitelje koji su uz vrhunski koncert mogli posjetiti novouređeni Zoološki vrt i životinje koje su izlaskom na otvoreni dio svojih nastambi mogle također pozdraviti proljeće. 

Ovaj tjedan nastavljaju s programom i to u čak dva termina – u petak, 9. travnja 2021. i subotu, 10. travnja 2021. u 14:15 sati. Neka najpoznatija pluća grada Zagreba odzvanjaju dobrom glazbom i odmore i dušu i tijelo građana grada Zagreba. Muzičari Zagrebačke filharmonije poručuju da svoju publiku nastavljaju grliti onako kako najbolje znaju – glazbom.

Nastupit će dva kvarteta sastavljena od glazbenika ZF: gudački kvartet u sastavu Ivo Jukić (violina), Val Bakrač (violina), Tajana Škorić (viola) i Jasen Chelfi (violončelo) i kvartet rogova u sastavu Viktor Kirčenkov, Daniel Molnar, Yevhen Churikov i Petar Kšenek. Na programu će se uz klasične autore (Bach, Mozart, Haydn, Verdi, Tchaikovsky...) naći i pokoje iznenađenje iz svijeta popularne glazbe. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.