Dobre vibracije Zagrebačke filharmonije iz domova glazbenika! Usprkos COVID-19 i potresu. Mirko Boch predstavio video "Moj Zagreb kak imam te rad" OD KUĆE

Mirko Boch, ravnatelj Zagrebačke filharmonije predstavio na društvenim mrežama video spot koji su glazbenici napravili svega nekoliko dana nakon razarajućeg potresa u Zagrebu i u ekspanziji pandemije.

U Startu koji stiže na kioske do 10. travnja i veliki intervju s prvim čovjekom Zagrebačke filharmonije.

Eto što je kazao:

- Zagrebačka filharmonija u ovom teškom i nadasve izazovnom vremenu za sve nas, skladbom "Moj Zagreb tak imam te rad", želi poslati poruku nade i ohrabrenja svim sugrađankama i sugrađanima i svom voljenom Gradu.
S ljubavlju i glazbom izaći ćemo jači!
S ponosom, Zagrebačka filharmonija.

https://www.facebook.com/ZGFILHARMONIJA/videos/269620897367852/UzpfSTEwMDAwODI4OTcyNTE0MDoyNzQwODg0OTYyODY0NDY4/

Skladba: Moj Zagreb tak imam te rad.

Zbog COVID-19 ne sviraju u posljednje vrijeme u Lisinskom ni u drugim dvoranama, no zato dobre vibracije odašilju iz svojih stanova. Dubravko Palanović napravio je aranžam za filharmonijski orkestar iz doma svog za skladbu "Moj Zagreb tak imam te rad" koji je napisao Drago Bahm.

Dobre vibracije Zagrebačke filharmonije iz domova glazbenika! Usprkos COVID-19 i potresu. Mirko Boch predstavio video "Moj Zagreb kak imam te rad" OD KUĆE Bojan Haron Markičević/Start
31. 3. 2020

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.