Soba za vas i auto za samo 250 eura! Za bezbrižan san: u ovom frankfurtskom hotelu svoj automobil moći ćete parkirati na balkonu svog apartmana

U apartmanu zajedno sa svojim metalnim ljubimcem. Što mislite za koga je ova ekstravagantna ponuda i znate li da je hotel prodao ovu kombinaciju za pola godine unaprijed?

Hotel ima dizalo za automobile koje vas i vaš automobil vodi ravno u vašu sobu. Čak ni cijena noćenja u hotelskoj sobi nije toliko skupa kao što biste očekivali.

Soba za vas i auto za samo 250 eura! Za bezbrižan san: u ovom frankfurtskom hotelu svoj automobil moći ćete parkirati na balkonu svog apartmana Instagram
23. 10. 2023

 
Ponekad je teško pronaći odgovarajuće mjesto na hotelskom parkiralištu jer može biti pretijesno ili ste zabrinuti za sigurnost svog automobila.

Hotel u Frankfurtu na inovativan način rješava zagonetku s kojom se suočavaju vlasnici prestižnih automobilskih ljepotana.

 
Omogućuje vlasnicima parkiranje automobila na balkonu sobe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam | Seen Through Glass (@seenthroughglass)

 
Da, dobro ste pročitali. Hotel b'Mine u Zračnoj luci Frankfurt gostima nudi posebne CarLoft sobe koje vam omogućuju da svog čeličnog konja stalno držite na vidiku.

Hotel ima dizalo za automobile koje vas i vaš automobil vodi ravno u vašu sobu.

Mnogi auto entuzijasti su ovu ideju dočekali raširenih ruku i pitali mogu li i njihovi automobili spavati na balkonu. Autolift može voziti vozila visine do 2,0 m i širine 2,5 m. Ako vaš automobil ne odgovara ovim dimenzijama, morat će se pričekajte u natkrivenoj garaži, gdje se nalazi i niz punionica za električna vozila. Pa auto možete puniti i na balkonu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by audirs3ttrsclub (@audirs3ttrsclub)

A kako funkcionira pristup? Za početak, prijavite se na recepciji hotela, gdje ćete također dobiti karticu za pristup sobi. Odvezite se svojim automobilom do stražnjeg dijela hotela, skenirajte karticu i uđite u jedno od dva dizala koja su dostupna u hotelu. Napokon, možete se lako popeti liftom na balkon. Tako je jednostavno.

Čak ni cijena noćenja u hotelskoj sobi nije toliko skupa koliko biste očekivali.

 
Prema posljednjim podacima, noćenje u dvokrevetnoj sobi platit ćete oko 250 eura.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.