Pobjeđuje li Nole na Roland Garossu i zbog tajanstvenog predmeta na prsima? Svi se pitaju što Novak Đoković nosi na grudima

36-godišnjak je ovoga puta iznenadio neobičnom pločicom koju je zalijepio na prsa. O čemu se zapravo radi?
 

Pobjeđuje li Nole na Roland Garossu i zbog tajanstvenog predmeta na prsima? Svi se pitaju što Novak Đoković nosi na grudima Twitter/alvarobenitolb/fotomontaža
6. 6. 2023

Trenutno jedan od najboljih tenisača svijeta iznova se nađe u središtu pozornosti. Tijekom prvog kola Roland Garrosa Novak Đoković je pred kamerama ispisao političku poruku vezanu uz napetosti na Kosovu, dok je u drugom kolu pažnju privukla neobična pločica koju je Srbin zalijepio na prsa. Mnoge je svojim postupcima podsjetio na Tonyja Starka, junaka iz Iron Mana. "Volio sam Iron Mana kad sam bio mali. Moj tim ima nanotehnologiju koja mi pomaže da dam sve od sebe na terenu. I to je najveća tajna moje karijere. Da nije bilo toga, danas ne bih sjedio ovdje, " rekao je o neobičnoj pločici rekao je 36-godišnjak.
 

Tenisač se osvrnuo i na zapis o Kosovu koji je podigao popriličnu medijsku prašinu. "Kosovo je srce Srbije! Stop nasilju", napisao je nedavno. Za rekordom ne žali.

- "Nemam ništa protiv da to kažem. Učinio bih to opet, ali već imate moje izjave. Znam da se mnogi ljudi ne slažu, ali to je tako. I dalje stojim pri tome. Za mene, Nema Grand Slama na kojem ne bi bilo drame. Osjećam da me to proganja", rekao je.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.