VIDEO - "Smeća jedna lešinarska! Nico Rosberg platio je Neveru bez popusta i ne dobiva ni kunu za sponzorstvo." Standardna Nevera stoji i 2 milijuna eura, a one po specijalnim željama i više

Mate Rimac obrušio se na novinare koji propituju i na sve one koje zanima; - A koliko je Nico Rosberg platio Neveru No.1 ili kako ga svjetski prvak Formule 1 zove Batmobil? 1000 lajkova podrške Mati u samo 20 minuta i to na posto koji ima u dva dana svega 92 lajka! Napisao je u odgovoru redakciji Teleskop.hr i svima onima koji mu ne daju mira:

- Odite pitajte Pagani ili Koenigsegg (ili Bugatti) da vam daju informacije koliko im pojedinačni kupac plati za auto, smeća jedna lešinarska.
Inače, Nico je platio punu cijenu auta bez popusta. Ne dobiva niti kunu od nas kao sponzorstvo/marketing.

Nakon što je pred koji dan isporučena prva Nevera i to ni manje  ni više nego Nico Rosbergu, svjetsjkom prvaku u Formuli 1 iz 2016.j avili su se zluradi koji vade mast ne samo inovatoru, poduzetniku i genijalcu iz Svete Nedelje već se rugaju i svakom većem uspjehu "Made in Croatia".

Nico Rosberg nakon primopredaje izjavio je sljedeće:

Otišao sam po svoj Batmobile i to je broj 1 od 150! Prvi put sam vidio koncept C_Two, koji je sada Nevera, prije nekoliko godina i odmah sam povjerovao u viziju @materimac. 

VIDEO - "Smeća jedna lešinarska! Nico Rosberg platio je Neveru bez popusta i ne dobiva ni kunu za sponzorstvo." Standardna Nevera stoji i 2 milijuna eura, a one po specijalnim željama i više Nico Rosberg / Instagram
6. 8. 2022

U samo 10 minuta od reakcije Mate Rimca na FB postu Teleskop.hr, idejni začetnih tehnološke automobilističke revolucije u Hrvatskoj dobio je i više od 1000 lajkova i to kao reakciju na drsko novinarsko propitivanje. Kako god, novinari su tako uspjeli izvući tajnu koju je želio ne kazati javosti hrvatski konstruktor.

Ništa to čudno nije u svijetu hiperautomobila, jer ni jedan od takvih proizvođače ne odaje kome je, zašto je i po kojoj cijeni prodao rasni, snažni i sasvim sigurno, papreno skupi super automobil. Ne postoji niti jedan jedini proizvođač ekskluzivnih automobila na svijetu koji će javno kazati koliko su njihovi klijenti platili automobile.

Pred samo dva dana Rimac automobili su na svojoj web stranici objavili vijest koja se tako dugo čekala, informacija kako je napokon započela prodaja Nevere:

- Iz Rimačovog pogona u Zagrebu, Hrvatska, automobil #001 isporučen je svom vlasniku – svjetskom prvaku Formule 1 iz 2016. i poduzetniku  Nicu Rosbergu. Prije nego što je automobil poslan u njegov dom u Monako, Rosberg je otišao u sjedište Rimca u Hrvatskoj kako bi se susreo s Matom i iz prve ruke vidio najnovija događanja unutar Rimac grupe.

https://www.rimac-automobili.com/media/press-releases/rimac-nevera-001-delivered-to-2016-formula-one-world-champion-and-sustainability-entrepreneur-nico-rosberg/
 

Nico Rosberg sav ozaren i ponosan nakon primopredaje je izjavio:

Evo ga!! Otišao sam po svoj Batmobilea i to je broj 1 od 150! Prvi put sam vidio koncept C_Two koji je sada Nevera prije nekoliko godina i odmah sam povjerovao u viziju @materimac. Ludi električni hiperautomobil (1914 KS), sjajna tvrtka i genijalni osnivač. Jedva čekam vidjeti što može! Cijeli video na mom YouTubeu!
 

Rimčev hipercar nosi ponosno hrvatsko ime. Uz to Nevera ima sjajne performanse – 1914 konjskih snaga i 2360 Nm okretnog momenta, ubrzanje od 0-60 mph za 1,85 s i do 300 km/h za samo 9,3 sekunde te maksimalna brzina od 412 km/h. 

Prema dostupnim informacijama cijena "standardne" Nevere je 2 milijuna eura, a dakako da će one po specijalnim željama stajati i više. Ukupno će biti izrađeno 150 Nevera u prvoj ediciji.


 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.