VIDEO: Otpali kotač pogodio KIA Soul u "čelo" i lansirao je u zrak! Horor. Može li vam se nešto tako strašno dogoditi na našoj autocesti?

DOBRO ZATEGINTE VIJKE KOTAČA! Ono što se dogodilo vozaču iz videa u članku može se dogoditi i vama. Pick up "ispalio" kotač pri velikoj brzini na autocesti ravno u korejski SUV!

VIDEO: Otpali kotač pogodio KIA Soul u "čelo" i lansirao je u zrak! Horor. Može li vam se nešto tako strašno dogoditi na našoj autocesti? Youtube
29. 3. 2023

 
Bizarna nesreća na autocesti u blizini Los Angelesa može se dogoditi bilo kada, bilo gdje, bilo kome. Kia Soul prve generacije doslovno je ispalio kotač Chevroletovog pick upk u zrak.
 

 
Vozač Tesle, koji je incident snimio kamerom u automobilu, nakon nesreće je rekao da je vozač Kije iz automobila izašao neozlijeđen. Ali ovo nije jedini takav slučaj u SAD-u. Prije nekoliko godina iz istog je razloga ovdje odletjela u zraki Toyota RAV4.

S obzirom da su ga putnici u oba slučaja iznijeli bez većih posljedica, svakako je riječ o sreći u nesreći. Za pouku svima: dobro zategnite vijke kotača.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.