Trenutak nepažnje na autocesti lansirao ga je i visoko podigao u nebo! (VIDEO)

Cijela stvar izgleda kao štos u nekom akcijskom filmu! No nije, riječ je o živoj istini i ludoj situaciji na amerčkoj prometnici
 

Trenutak nepažnje na autocesti lansirao ga je i visoko podigao u nebo! (VIDEO) Youtube/Policeactivity
6. 6. 2023

Napisao: Miha Rušnik

Na autocesti u američkoj saveznoj državi Georgiji dogodila se spektakularna nesreća, no srećom nije završila tragično. Uzrok je nepoznat, možda su vozača zbunili policajci i druga rotaciona svjetla, dok su s druge strane ceste čistili posljedice prometne nesreće.

Cijelih 30 metara je letio

Vozač je prilično velikom brzinom zaletio na spuštenu utovarnu rampu tegljača i letio 30 metara prije nego što je sletio na bočnu stranu ili krov automobila i pritom udario u drugi automobil.

Brez hujših posledic

Naime, "sretnom" završetku pridonijela je velika brzina, jer je njen vozač stajao ispred kamiona. Da je automobil došao sporije, moglo je loše završiti za vozača. Vozač "letećeg" automobila je preživio, ali je zadobio teške tjelesne ozljede. Sve je to podsjećalo na scenu iz neke filmske jurnjave automobilima; bolje je takve podvige gledati samo na velikom ekranu, gdje sve dobro završi.
 

Preberite

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.