VIDEO: Sara Kolak osvojila i konkretnu nagradu - do 2020. voziti će Hyundai i30 Wagon

Olimpijska pobjednica sad više neće morati dijeliti obiteljski Hyundai, dobila je na korištenje raskošni i prostrani kompakt sve do 2020. godine

VIDEO: Sara Kolak osvojila i konkretnu nagradu - do 2020. voziti će Hyundai i30 Wagon start promo
18. 10. 2017

Sve do pred koji dan Sara Kolak, olimpijska pobjednica u bacanju koplja iz Rio de Janeira 2016. vozila je obiteljski Hyundai. Odsada će sjediti za upravljačem novoga Hyundaija i30 Wagon i više neće morati roditelje moliti ključeve.

Sara Kolak postala je ambasador branda Hyundai u Hrvatskoj. Suradnja je dogovorena do kraja 2020. godine.

Saru su "prepoznali" u hrvatskoj ekspozituri vodeće korejske automobilističke marke i, kako kažu, neće ona biti samo na ponos Hyundaija Hrvatska, već i cijele multinacionalne kompanije s Dalekog istoka. Tvrtka koja je jako uronjena u sponzoriranje spektakularnih i sportskih događanja sa Sarom Kolak ušla je i u svijet kraljice sporta - atletike. Nogomet je bio u žiži interesa Hyundaija i još uvijek je na svjetskoj razini, a sa Sarom Kolak želi se pokazati, u donekle drukčijemu svjetlu, prvo u nas. Vjeruje u njene uspjehe jer su vrhunske vrijednosti zajedničke i Hyundaiju. Sara je, s navršenom 21 godinom, došla do samoga vrha, do zlata, na prošlogodišnjim olimpijskim igrama u Rio de Janeiru te iznenadila hrvatsku i svjetsku atletsku javnost.

I Hyundai je mlad u svijetu automobilskih brendova. Ove godine obilježava pola stoljeća postojanja. Godine 1967. osnovan je Hyundai Motor Company, a već godinu dana kasnije sastavljen je prvi auto u tvornici Ulsan u Koreji. A 1974. predstavljen je prvi korejski osobni automobil – Pony. Dvije godine kasnije izvezen je i prvi automobil – Pony, u Ekvador.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.