VIDEO: Časnoj sestri "pobjegao" kofer na kotačićima! Ovo će vas sigurno nasmijati

 "Časna - spremnija od pola nogometaša hrvatske lige." Društvene mreže preplavila je snimka na koju su reagirali i žustri komentatori. Jedan od njih je napisao:

VIDEO: Časnoj sestri "pobjegao" kofer na kotačićima! Ovo će vas sigurno nasmijati Facebook/Prometne zgode i nezgode
17. 8. 2022

Jedna od korisnica na Facebooku je objavila vrlo poseban utisak iz Dubrovnika kakav ne viđamo tako često.

Časna sestra u dugoj bijeloj haljini trčala je dubrovačkim parkiralištem, a iz ruku joj je iskliznula prtljaga na četiri kotača.

Časna sestra je članica monaškog, redovničkog reda. Bila je odjevena u dugi bijeli ogrtač, koji simbolično ilustrira pripadnost religijskoj ideologiji.

 
Reakcije korisnika su izrazito smiješne
 

Ispod objave videa na Facebooku stajale su razne izjave korisnika, koji su na duhovit način opisivali što se događa. Jedan je komentator napisao da izgleda kao scena iz filma, dok je jedan od njih napisao: "Nije ni vrijedna kupovine karte za autobus... Dovoljno je brza."


Ovakvim reakcijama pridružili su se i drugi ljudi koji su zapisali reakcije poput: "Čak je kofer skrenuo u jednosmjernu ulicu. Baš je bezobrazno."

Neki su zvali pomoć

Unatoč tome što se većina korisnika nasmijala njezinu postupku, bilo je i poziva korisniku koji je video objavio da časnoj sestri pritekne u pomoć, a ne samo "bezposleno stoji" i "ruga joj se".

Na snimci se vidi da je samo sustigla kofer.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.