VIDEO: Bacao novčanice od 50 eura iz auta i izazvao prometni kolaps. Kakav samo grabež za novcem koji je padao s neba

Novac je doslovno padao s neba! Slučajni namjernici pokupili su i po 500 eura.

Čovjek prepunog novčanika našao se na pogrešnom mjestu.

Reakcija vozača izazvala je prometni kolaps. Kad su sudionici u prometu vidjeli novčanice razbacane posvuda po cesti, počeli su se zaustavljati nasred ceste. Gledaj VIDEO.

VIDEO: Bacao novčanice od 50 eura iz auta i izazvao prometni kolaps. Kakav samo grabež za  novcem koji je padao s neba Twitter/Niporwifi/posnetek zaslona/fotomontaža
3. 2. 2023

Na cesti se je znašel nekdo, ki ga je očitno motilo, da ima v denarnici preveč denarja. Iz avta je začel metati 50-evrske bankovce.

Vse se je zgodilo v ponedeljek na avtocesti blizu španskega mesta Marbella. Španski mediji poročajo, da je dobrotnik, ki mu svetujemo, naj naslednjič obišče Slovenijo, zmetal okoli 20 tisoč evrov v bankovcih za 50 evrov.

Reakcija vozača izazvala je prometni kolaps

Na Twitteru je osvanuo video na kojem se vidi reakcija vozača koji su vidjeli nevjerojatan prizor: novac pada s neba.
 

Odmah su zaustavili automobile i krenuli u potragu za novčanicama. Budući da su mnogi vozači zaustavili svoja vozila, na autocesti je nastao zastoj.

Na fotografijama koje su podijelili različiti korisnici Twittera vidi se kako je jedan od putnika iz autobusa, koji je također stao na zahtjev putnika, pokupio više od 500 eura. Još se ne zna jesu li novčanice krivotvorene, javljaju španjolski mediji. S obzirom da nije bilo pritužbi na novčanice, čini se da je s njima sve u redu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.