Lana Novak, TikTokerica, 14 dana besplatno spavala u New Yorku i otkrila kako to svatko može

Zamislite odmor u gradu koji ne spava, a da pritom ne potrošite ni lipe na smještaj. TikTokerica i YouTuberica Lana Novak upravo je ovako provela luda dva tjedna sa svojim dečkom.

Lana Novak, TikTokerica, 14 dana besplatno spavala u New Yorku i otkrila kako to svatko može YouTube Lana VS life/posnetek zaslona
9. 2. 2024

"U zamjenu za to što smo imali 14 dana besplatnog spavanja u New Yorku, moramo čuvati psića Olivera", objašnjava Novakova u jednom od svojih TikTokova. To nam je omogućila aplikacija Trusted Housesitters. To je popularna platforma koja vam omogućuje da kombinirate svoje putovanje s čuvanjem kućnog ljubimca i tako uštedite na troškovima smještaja.

@lana__novak

Zakaj sva sla spet v New York?

♬ original sound - Lana Novak

Kako djeluje aplikacija Trusted Housesitters?

Sve što trebate za početak je mobilni uređaj ili računalo. Instalirajte aplikaciju, napravite profil i odaberite jedan od članskih paketa. Možete birati između tri različita paketa za koje godišnje izdvajate između 119 i 239 eura. Sami su odabrali standardni paket koji košta 179 eura godišnje, što im se čini izuzetno povoljnim s obzirom na mogućnost cjelogodišnjeg besplatnog boravka u cijelom svijetu. Pritom ističu kako je važno da profil sadrži što više fotografija s različitim životinjama, a u slučaju putovanja u paru i zajedničkih fotografija. Lana Novak savjetuje da se u opisu predstavite što cjelovitije. sebe na profilu. Naglasite zašto ste podobni za brigu o životinjama, svoju ljubav prema njima i koje životinje već imate ili ste imali. Također, ne zaboravite potvrditi svoj identitet osobnim dokumentom koji je uvjet za odobrenje profila.

Pronalaženje prave njege za kućne ljubimce može biti jednostavno pomoću alata u aplikaciji koji vam omogućuju pretraživanje po gradu ili pregledavanje bez obzira na lokaciju. Novakova ističe kako je važno ustrajati i kontaktirati što više vlasnika već pri prvoj potrazi. Nakon uspješno obavljene prve njege, vlasnici pišu mišljenje o vama, što povećava vaše šanse da vas odaberu prilikom sljedeće pretrage." Nas troje smo zatim odabrani u kratki krug i pozvani na videopoziv. Čavrljate malo, predstavi se, pričaju ti o psiću ili mačkama, koji će ti biti zadaci..."Aplikacija ne ograničava zaštitu samo na pse i mačke, već nudi široku paletu opcija, uključujući konje, ribe, tarantule i gušteri. Kada ste odabrani za skrb, aplikacija vas obavještava, a zatim se s vlasnikom dogovarate o svim daljnjim detaljima.“ Išli smo ujutro iu šetnju s Oliverom (psom) i njegovim vlasnikom da vidimo kako sve ide. "
 

@lana__novak Replying to @Tilke3 ♬ original sound - Lana Novak

Psa je v zameno za stanovanje čuval tudi Bit Sever

U jednom od prvih vlogova prije pet godina očuvanje je na isti način predstavio i najpopularniji regionalni YouTuber Bit Sever, dok je još živio i radio u Kanadi. Oduševio se svojim četveronožnim prijateljem, kao i stanom i lokacijom u blizini parka u kojem je šetao psa. Svoje dojmove i iskustva podijelio je sa svojim pratiteljima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.