Airbnb 'katastrofa': rezervirala hotel i sobu s pogledom na Manhattam, a uvalili joj rupčagu usred restorana, od kojeg ju je dijelila samo staklena stijena

VIDEO: Uvalili joj rupčagu usred restorana, od kojeg ju je dijelila samo staklena stijena. VIRALNI HIT na TikToku pregledan 7 milijuna puta u samo nekoliko dana. Desiree Baker na društvenim je mrežama podijelila svoju priču u kojoj je objasnila kako je putem Airbnb platforme rezervirala sobu u blizini popularnog američkog Times Squarea, točnije u "Hotelu Cassa", no kada je skinula rolete s prozora da proviri van, iznenađenju nije bilo kraja. Ostakljeni dio njezine sobe bio je tik uz restoran krcat gostima, a prvi stol s gostima bio je udaljen samo nekoliko metara od njenog ležaja. Airbnb joj se ispričao i kao nadoknadu joj ponudio kupone za neku drugu priliku. Ne daj Bože ovakvu.

Airbnb 'katastrofa': rezervirala hotel i sobu s pogledom na Manhattam, a uvalili joj rupčagu usred restorana, od kojeg ju je dijelila samo staklena stijena Twitter
13. 10. 2022

Desiree Baker smatrala je da je rezervacijom putem popularne platforme za smještaj Airbnb pogodila 'u sridu' i da je dobila sobu u New Yorku iz koje će imati pogled na popularni dio čuvenog Manhattana. Suočila se s grubom istinom tek kada je stigla u hotel Cassa. Shvatila je da se njezina soba nalazi u prizemlju, s velikim prozorom koji je usmjeren ravno na restoran prepun ljudi. Da njezina tuga bude još veća, prvi restoranski stolovi bili su samo nekoliko centimetara od nje. Svoje iskustvo podijelila je putem korisničkog profila na TikToku, koji je u trenu postao viralan. Milijuni su vidjeli u samo nekoliko dana što joj se dogodilo.

@desireerosebaker

HOW IS THIS LEGAL you literally can not make this up. I can open the window and touch their table

♬ Quirky - Oleg Kirilkov

Desiree je shvatila da su zidovi restorana Tempura, u koje se protezao njezin ‘pogled’, okruženi velikim ‘ogledalima’, koja su zapravo prozori soba u prizemlju.

@desireerosebaker

I need a first date at our table to be a part of ASAP

♬ original sound - Desiree Baker

U svom prvom videu, koji je prikupio gotovo 7 milijuna pregleda u 24 sata, Baker je naglasila:

- ''Lokacija hotela je odlična. Pomislila sam: - super, ovo će definitivno biti savršeno mjesto za odmor. Bilo je jako kasno kad sam stigla na destinaciju, pa sam brzo legla. Sljedećeg jutra, u iščekivanju barem djelomičnog pogleda, skinula sam tamne zavjese koje su bile razvučene s prozora... Mislila sam da ću vidjeti barem neki neboder, zgradu... bilo što... Umjesto toga, našala sam se usred restorana. Doslovno sam "sletjela" u restoran. Kad bi otvorila prozor, mogla bi se pridružiti ljudima koji su u to vrijeme ručali.''

Svoje nezadovoljstvo izrazila je u pisanoj poruci domaćinima i zatražila povrat novca, no na još veće iznenađenje dobila je samo odgovor:

- Sve se odvija prema očekivanjima tijekom vašeg boravka i sretni smo što vas možemo ugostiti u ovo doba godine. 

Ubrzo nakon toga, Desiree je primila poruku od Airbnbove službe korisničke podrške u kojoj se navodi da su vidjeli njezinu objavu na TikToku i izrazili su žaljenje zbog takvog lošeg iskustva koje je imala. U poruci se dodaje da joj nude kupon koji će moći koristiti u svojim daljnjim rezervacijama putem platforme Airbnb, ili barem djelomični povrat novca.

@desireerosebaker

Reply to @thekatiethurston ##greenscreen

♬ original sound - Desiree Baker

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.