VIDEO: "Potukli" se u Srbiji zbog super jeftinih ćevapa! Pravi kaos u Lidlu: Stariji vikali jedni na druge...

Nastao kaos u SRPSKOM Lidlu zbog mesa za roštilj. Društvene mreže preplavile su snimke kupaca kako se naguravaju i glasno svađaju. Što ih je toliko uznemirilo?
 

VIDEO: "Potukli" se u Srbiji zbog super jeftinih ćevapa! Pravi kaos u Lidlu: Stariji vikali jedni na druge... screenshoot tik tok
30. 3. 2023

U srpskom gradu Borči zavladao je kaos. Razlog? U poslovnicama Lidla snižene su cijene ćevapčića, što je posljedično privuklo velik broj kupaca, posebice starijih sugrađana, u trgovinui. Društvene mreže preplavile su snimke kupaca kako se naguravaju i glasno svađaju.
 

@ka_c_amak #srbija #lidl #tuča ♬ original sound - bad_karma

Kilogram ćevapčića košta 319,99 dinara ili 2,73 eura, prenosi Mondo. Jučer je bio zadnji dan kada je meso bilo tako povoljno. Slična gužva zabilježena je i u poslovnici Lidla u Kragujevcu.
 

Manj mesnih izdelkov

Njemački Lidl najavio je planove za prodaju manje mesnih proizvoda u nastojanju za održivošću: motivacija za prelazak na alternativne proteine ​​dolazi iz ekološke perspektive. Sve više stručnjaka upozorava da moramo pažljivo upravljati prehrambenim resursima i jesti manje mesa želimo li prehraniti 10 milijardi ljudi u budućnosti. Nema alternative Lidlovom smanjenju mesa jer nema drugog planeta, rekao je Lidl direktor za njemački Lebensmittelzeitung Christoph Graf.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.