Uzgaja krave, prodaje Nissane, ima hotel, a sad je odlučio "pozabaviti" se i Fordom

Mladen Kušeković (53), poduzetnik koji jednako dobro prodaje i krave i automobile, a ništa mu lošije ne ide ni u turizmu, odlučio je pored brojnih svojih poslova, pa i farme stoke u Lici, a i prodaje Nissana ubuduće uhvatiti se u koštac i s Fordovima

Uzgaja krave, prodaje Nissane, ima hotel, a sad je odlučio "pozabaviti" se i Fordom Ford promo
9. 9. 2018

Mladenu Kušekoviću (53), ocu troje odrasle djece nikad nije dosadno i jedan je od onih koji odlično upravlja brojnim poslovima koje je izgradio, no jednako tako uspio je uvezati i cijelu svoju obitelj i kod kuće i na poslu. Iako relativno mlad ima odraslu djecu koja ne samo da rade kod njega, već imaju i apsolutnu vlast upravljanja u segmentima koje "kontroliraju". Stoga nimalo ne čudi što je Mladen Kušeković pred koji dan odlučio kraj brojnih poslova pozabaviti se i prodajom osobnih automobila marke Ford. I nema primarno namjeru prodavati ih u flotama i državi, već običnim ljudima. Vrlo izazovno kad se zna da je od 43.967 prodanih osobnih auta u prvih osam mjeseci ove godine, samo njih najviše 14 posto završilo u rukama fizičkih osoba. Izazov je tim veći, no Mladen Kušeković tvrdi kako je pripremio niz novina koje bi trebale omogućiti građanima da se lakše odluče na kupovinu novog auto.

Pred koji dan postao je novi Fordov "dealer" u Zagrebu sa svojom tvrtkom GT automobili d.o.o. Društvo GT Automobili d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, počelo je s radom 1993. godine i zapošljavalo je dvoje djelatnika, a sam vlasnik je bio jedan od njih. Danas je uposleno ukupno 19 djelatnika na lokacijama u Zagrebu i Splitu. GT Automobili d.o.o. također će otvoriti i prodajno servisni Ford centar u Splitu, s očekivanim početkom rada sredinom 2019. godine.
GT Automobili d.o.o. na adresi Betinska 1, blizu glavne ceste iz Velike Gorice prema Zagrebu, je novi Ford prodajni i servisni centar, na lokaciji koja omogućuje laku i brzu dostupnost velikom broju Ford zaljubljenika iz Zagreba i okolice.

promo Ford

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.