"Utrka za fajterice" u subotu na Zrinjevcu

"Utrka za fajterice" održat će se u Zagrebu u subotu, 23. ožujka, s ciljem pružanja podrške svim ženama koje se bore s rakom

"Utrka za fajterice" u subotu na Zrinjevcu Grad Zagreb
18. 3. 2019

"Sve žene koje se bore s rakom su fajterice." Zaključak je to današnje konferencije za medije udruge SVE za NJU, kojom je najavljena "Utrka za fajterice", koja će se održati u subotu, 23. ožujka.

"Ova je utrka za sve naše fajtere i fajterice. Možda ne možemo promijeniti činjenice, ali možemo promijeniti svoj odnos prema njima. Možemo gospodariti svojim životom, vratiti kontrolu i ne dozvoliti da bolest bude gospodar. Veselimo se ovoj utrci i vjerujemo da će se velik broj vas odazvati i da će biti još bolja i veselija nego prošle godine", poručila je na konferenciji psihologinja udruge SVE za NJU Ljiljana Vukota.

Kako je pak istaknuo ambasador platforme Čini pravu stvar Bruno Šimleša, utrka je posvećena svim ženama koje se bore s rakom, ali i svima koji im u toj borbi pomažu, odnosno članovima obitelji, kolegama s posla, liječnicima i medicinskim sestrama. 

Utrka starta u subotu u 11,00 sati na Zrinjevcu. Oko 12 sati bit će organizirana i simbolična štafeta u kojoj će sudjelovati brojne javne osobe, kako bi pružile podršku svima koji se bore s opakom bolešću.

Program utrke, koja se  održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, vodit će Bruno Šimleša i Frano Ridjan.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.